Ha gyereked utazott már USA-ba a szülei nélkül, milyen beleegyező levelet írtatok, amivel beengedték? Mi állt a levélben, ki írta alá?
Figyelt kérdés
2018. máj. 7. 17:17
1/4 anonim válasza:
Tisztelt USA!
Elengedem a lányomat egyedül Amerikába.
Üdvözlettel,
Szabó Zsuzsáné Erzsike
2/4 anonim válasza:
Azért azt te sem gondolhatod, hogy kiskorúak "egy szülői igazolás birtokában" szabadon ki-be mászkálhatnak az USA-ba?!
3/4 anonim válasza:
* Amúgy nem is értem, hogy milyen szülői levélre vagy igazolásra gondoltál??
Pl.
Kérem gyerekem felmentését hasfájás miatt a tornaóra alól, és egyben kérném az USA-ba történő azonnali bebocsájtását.
??
4/4 anonim válasza:
Semmi extra.
Leírtam, hogy az én és apja engedélyével tartózkodik USA-ban - mindkettőnk aláírása, csatoltam a nagymama-nagypapa nevét-lakcímét, mindhármunk telefonszámát, és ezzel meg a vízummal indítottam el.
Semmi baj nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!