Ismertek olyat aki zoldkartyaval elhagyta az USA-t, es 1 ev utan de meg 2 even belul visszament? Gond nelkul beengedtek? Esetleg olyat ismertek aki zoldkartyas es csak 2 ev utan ment vissza?
Figyelt kérdés
2014. júl. 25. 11:30
1/4 anonim válasza:
Ha valaki rendelkezik zöldkártyával, annak legalább 183 napot az USA-ban kell töltenie egy évben. Ez válasz a kérdésedre is, azaz beengedik az országba, de csak mint turistát.
2/4 fGhw39-84th válasza:
Lehet kérvényt beadni, hogy engedélyt kapj arra, hogy tovább is távol maradj.
3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Igen a kervenyrol tudunk de azt akkor kell beadni mielott az ember elhagyja USA-t.
A visszafele repjegy is megvolt, 2 honap mulva kelett volna visszamenni, de ugy alakultak a dolgok hogy maradni kellett, es igy kicsiszas van az 1 evbol. Bevandorlasiak azt mondtak hogy nyomos indokkal beengedik az embert..... De mi szamit nyomos indoknak?
Egyalltalan minden egyes zoldkartyasnal leelenorzik mikor hagyta el az orszagot? Vagy lehet eszre sem veszik hogy valaki tullepte az 1 evet?
Van valakinek tapasztalata? Ismeretsegi koromben van olyan aki hazajott 2 evre es siman beengedtek!
2014. júl. 29. 00:55
4/4 fGhw39-84th válasza:
Azt nem tudom... az ismerősöm, akit az előző kommentemben említettem, ausztráliába ment másfél évre, hogy befejezze a doktoriját. Az elég nyomós érve volt. Mondjuk neki amerikai felesége volt, szóval lehet, hogy az is számított... nem tudom. Ebben a kérdésben mindenképpen a hivatal véleménye a mérvadó, esetleg bevándolási jogásszal kell beszélni. Ez komoly dolog, nem szabad, hogy hallomásokra hagyatkozz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!