Milyen hely Texas?
Lassan oda fogok költözni, és nagyon nem tudom milyenek ott az életkörülmények. Houston, Austin, San Antonio, és Lubbock érdekelne. Bűnözési arányok, veszélyek, stb.
Válaszokat előre is köszönöm! :D
Ha eldöntötted, hogy odaköltözöl, mit foglalkozol olyan fideszbirkáknak való fogalmakkal, mint bűnözési arány. Ja, szólok, ilyen nincsen.
Képeket nézegettél már a kiszemelt helyekről? azokat biztosan megértenéd.
Télen enyhe/hűvös (bár északon és nyugaton előfordul fagy és hó), nyáron párás és forró. Hurrikán és tornádó előfordul (előbbi a part menti területeken, utóbbi szinte bárhol).
Életszínvonal: jobb, mint Magyarországon, de az USA-n belül vannak sokkal jobb életszínvonalt biztosító államok is.
Bűnözés: kb. mindenkinek van fegyvere, úgyhogy a bűnözőnek is jó eséllyel van stukkere. Amúgy biztonságos állam, nem rosszabb, mint Európa.
Veszélyek: csörgőkígyók bárhol lehetnek, fekete özvegyek, skorpiók is előfordulnak. Puma van, de tőle nem kell félni, inkább elővigyázatosnak kell lenni (nagyon ritkák a támadások).
Amúgy én nem élek (és nem is éltem) az USA-ban, az egyik ismerősöm élt 2 évet Austinban, és sokat mesélt az amerikaiakról és az amerikai életről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!