Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Milyen hely Texas?

Milyen hely Texas?

Figyelt kérdés

Lassan oda fogok költözni, és nagyon nem tudom milyenek ott az életkörülmények. Houston, Austin, San Antonio, és Lubbock érdekelne. Bűnözési arányok, veszélyek, stb.

Válaszokat előre is köszönöm! :D

#Amerika-Egyesült-államok-Austin-Houston-Lubbock-Bűnözés-Észak-Amerika
2018. ápr. 7. 11:26
 1/3 anonim ***** válasza:
48%

Ha eldöntötted, hogy odaköltözöl, mit foglalkozol olyan fideszbirkáknak való fogalmakkal, mint bűnözési arány. Ja, szólok, ilyen nincsen.

Képeket nézegettél már a kiszemelt helyekről? azokat biztosan megértenéd.

2018. ápr. 7. 11:55
 2/3 anonim ***** válasza:
37%
A fehérek fokozatos kisebbségbe kerülnek a latinók és négerek ellenében.
2018. ápr. 7. 11:55
 3/3 anonim ***** válasza:
82%

Télen enyhe/hűvös (bár északon és nyugaton előfordul fagy és hó), nyáron párás és forró. Hurrikán és tornádó előfordul (előbbi a part menti területeken, utóbbi szinte bárhol).

Életszínvonal: jobb, mint Magyarországon, de az USA-n belül vannak sokkal jobb életszínvonalt biztosító államok is.

Bűnözés: kb. mindenkinek van fegyvere, úgyhogy a bűnözőnek is jó eséllyel van stukkere. Amúgy biztonságos állam, nem rosszabb, mint Európa.

Veszélyek: csörgőkígyók bárhol lehetnek, fekete özvegyek, skorpiók is előfordulnak. Puma van, de tőle nem kell félni, inkább elővigyázatosnak kell lenni (nagyon ritkák a támadások).

Amúgy én nem élek (és nem is éltem) az USA-ban, az egyik ismerősöm élt 2 évet Austinban, és sokat mesélt az amerikaiakról és az amerikai életről.

2018. ápr. 7. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!