Hogyan lehetek amerikai tengerészgyalogos mesterlövész ha magyar születésű vagyok?
Sziasztok!
17 éves vagyok lassan 18, és nagyon durván tervezek a jövőbe, és az életemet Amerikában szeretném leélni. Továbbá tervezem hogy amint elvégzem a gimnáziumot, kimegyek külföldre és csatlakozok a tengerészgyalogosokhoz. De mégis hogy?
Valaki tudja hogy ez hogy működik? Én 20 és fél évesen fogok itthon érettségizni( évvesztes és NYEKes vagyok =+2 év).
Szóval hogyan lehetne? Nagy álmom hogy ott szolgálhassak, és habár tudom magyar vagyok ott akarok élni.
Kell zöldkártya? Olvastam hogy amerikai állampolgárnak kell lennem ahhoz hogy csatlakozzak de hogy azt megkapjam 3-5 évig Amerikában kellene élnem és kifutnék az időből.
Ha kell zöldkártya hogy szerezhetek? Vagy esetleg állampolgárságot?
Bocsánat az esszéért, de nagyon furdalja az oldalam, hogy hogy tudnék tengerészgyalogossá válni.
Válaszotokat előre is köszönöm légyszíves ha idáig már elolvastad ne legyél egy ***** és ne gúnyolj ki, vagy bármi ilyesmi.
17/f
Ez egy gyerek álom. Beutazási vízummal nem lehetnél katona, az állampolgárságot meg nem osztogatják kilóra.
A magyar honvédségen belül, van lehetőség külföldi missziókra. A haverom pl Koszovóban volt békefenntartó.
Azzal kell kezdened, hogy legalisan (csakis legslisan!)kimesz USAba. Ez a legnehezebb. Nem turistakent, nem latogatokent. Ha megvan allando tartozkodasi engedelyed (Green Card)jelenkezhetsz sorkatonanak.
Hogyan kaphato a Green Card? Mivel tokeletesen beszelsz angolul, konnyen megnezheted, melyik kategoriaba tartozol.
Ha olyan alap dolgoknak nem nézel utánna amit a google 2 perc alatt kiad neked akkor hogy várod el hogy az irreális kérdésedre normális választ kapj ?
Adok egy tippet.
Ha tökéletesen beszéled az angolt.
Keress egy kinti nőt vedd feleségül és lesz zöldkártyád.
Utánna mehetsz katonának.
Jelentkezz minden évben a zöldkártya lottóra.Ha kihúznak megfelelsz és van pénzed is akkor lesz zöldkártyád.
Vagy szerezz értékelhető tudást amire kaphatsz munkavállalói vízumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!