Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mennyire jóminőségű és megbízh...

Mennyire jóminőségű és megbízható a CYMA CM702 M24 airsoft mesterlövész puska?

Figyelt kérdés
Kézdő vagyok és első mesterlövész puskának ez megfelel-e? Mindt árkategóriában mindt minőségileg? [link]

2018. márc. 26. 18:04
 1/4 anonim válasza:
jaja ezt én is néztem. De nem tudom hogyan szuperál terepen.
2018. márc. 28. 19:48
 2/4 anonim válasza:

(az első kommentelő vagyok)

https://www.youtube.com/watch?v=2pOQakBHG3w hát szerintem jónak tűnik. Nem a világ legpontosabb airsoft snipere, de egy nem túl nagy pályán megfelelhet.

2018. márc. 28. 19:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Alapnak nem rossz, de remélem nem innen akarod venni. Taiwangunon kb 100 euró.
2018. márc. 29. 12:28
 4/4 anonim válasza:

Szi!

Nekem cyma 702a van. A hatásos, de nem mindig pontos lőtáv kb. 40-50 méter dobozból kivéve. Ezt hozza egy MK23 is ;) . A gyári hop-up gumi kuka azonnal. Kisebb csere-bere és látható a változás (sütő, prec cső, kamra, dugó, rugó, rugó vezető, henger...stb). Ha a kezdő 100 eurót megnyomod még 200-zal, keresed az akciós cuccokat, akkor viszonylag erős, emellett kezelhető puskád lesz, bőven a Rolls árak alatt. Jelenleg 70-80 méteren 0,4x BB-vel egy FBI lőlap teljes alak 10/7 meg van.

Kezdésre kiváló, ahhoz pont jó az árfekvése, hogy ha esetleg nem jönne be el tudd adni, vagy megtartsd emléknek.

A szerelést, az erősebb (értsd: nem műanyag, hanem CNC alu, acél) alkatrészek beszerzését ismerősöm végzi, ebben segíteni sokat nem tudok, fórumokon tudsz segítséget kérni, ha az upgrade útjára tévedsz.

Nekem most a puska "csendesítése" a projekt. Finomgumírozás, a tok üregeinek tömése, stb. Még PURhab megoldásokról is olvastam külföldi oldalakon, de ez egyelőre nagyon űrtechnikásnak tűnik... XD

2019. ápr. 5. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!