Az Egyesült Államokban érvényes a magyar jogosítvány, vagy ki kell állíttatni nemzetközi jogsit?
Én simàn vezettem magyar jogsival több àllamban is... abszolúte nem kért egy kölcsönző sem nemzetközi jogsit.
Persze nem àrt, ha van de nem kellett.
otthon csinaltasd meg a nemzetkozi jogsit
inkabb legyen es ne kerjek, mint kerik es nincs
a baratnomtol a phoenix-i Hertz kolcsonzo elkerte, a los angelesi Enterprise (ami a repternel van) viszont nem
de egy kisebb Enterprise ami a reptertol nagyon messze van viszont szinten elkerte, pedig europai kartyas jogsit hozott (spanyolorszagit)
Erdemes mehcsinaltatni a nemzetkozi jogsit.
En magyar jogsival koltoztem ki es megkerdeztuk a DMVt hogy vezethetek e igy. Azt mondtak h amerikai johsi kell ugyhogymeg azon a heten levizsgaztam.
Nemzetkozi jogsival viszont tudsz kocsit berelni.
Elfogadják, de arra vigyázz, hogy ott van 1-2 szabály ami neki alap viszint mi semmit sem tudunk róla.
Pl.: Ha a rendőr leállított egy autót akkor a közvetlen mellette lévő sárban nem mehetsz el. (Sok ilyen rendőr gázolás volt). Azt hiszem 400 dolláról kezdődik arra a büntetés.
Szóval érdemes kicsit utána nézni az ottani kresznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!