Kaliforniába, nevadába kell nemzetközi jogosítvány?
Inkabb legyen es ne kerjek, mint hogy nincs nalad es kerik... nem igaz?
A phoenix-i (repter) Hertz kerte, a los angeles-i (repter) Enterprise nem, viszont a santa monica-i Enterprise igen.
Most akkor? Mit veszitesz? 2-3 ezer forintot amibe belekerul, de akkor legalabb van. Vagy inkabb szopsz ha olyan kolcsonzobe mesz ahol kerik neked meg nincs es kereshetsz olyat ahol nem kerik... :(
Nem az ára a gond, hanem itthon mint minden ügyintézés ez is problémás..
órákig tart, és már 3-adszorra mennék vissza mert mindig akkor találják ki h vmi kell még:/
en csak segiteni akartam...
itt elek, tobb ismerosommel is bereltunk autot, van amikor kozosen (vagyis az ismit ratettuk mint masodik sofor a kocsira) van amikor csak elkisertem az ismit es o berelt maganak, de mint fentebb irtam, nem lehet tudni hogy melyik keri es melyik nem, szoval inkabb legyen nalad mert inkabb otthon szenvedj erte, ahol ismeros a talaj, mint itt az idegenben...
hmm..
köszi , akkor mégis kiszenvedem vhogy.
csak sokhelyen olvastam h nem kell meg duma stb.. de most elbizonytalanodtam :s
csak sokhelyen olvastam h nem kell -
En itt elek, a baratnommel most Januar huszonakarhanyadikan voltunk a santa monicai Enterprise-nal es a csavo elkerte tole a nemzetkozit jogsijat, pedig van neki kartyas unios (spanyol) jogositvanya, de a szamitogepbe a nemzetkozi jogsinak az adatait vitte be, pedig tudjuk mindannyian, hogy a nemzetkozi milyen igenytelen, csunya szinu papirkonyvecske, a kartyas jogsi meg milyen komoly, de a kolcsonzos csavonak megis a nemzetkozi kellett...
USA-ba alapjáraton nem kell nemzetközi jogosítvány
ugyanakkor vannak kölcsönzők, amik kukacoskodnak, és számonkérik a létét
én most intéztem magamnak múlt hónapban (bár kanadába megyek; és oda kell kötelezően), igazából mindennel együtt volt fél óra (4. kerületben)
ja és maga a cucc csalódás, nagyon gáz a nemzetközi jogsi ahogy kinéz, meg hogy a fedlapon nincs is angolul semmi, bent is alig, stb, szóval már csak azért megéri kiváltani hogy lásd a kölcsönzős arcát, mikor próbálja felfogni h "okay okay but what's a nimszetkoszey viszitoi ingideli?" :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!