Hogyan van angolul az, hogy hurkatöltő?
Figyelt kérdés
Üdv!
Párommal jövő héten Amerikába utazunk, mert ott olcsón lehet hurkatöltőt beszerezni. Az az egy problémám, hogy nem tudom hogyan van az, hogy hurkatöltő.
Kérlek segítsetek, fontos lenne!
2010. jún. 10. 09:05
2/8 anonim válasza:
Azt sem tudjak, hogy mi az a hurka. Az en ferjem amerikai, a hurkat hurkanak hivja! Az angolok ugye ismerik (black pudding, blood pudding es a tobbi, ami legjobban hasonlit a magyar hurkara), de az amerikaiak nem tudjak, hogy mi a hurka es ha lenne ra valami szotaros kifejezes, akkor sem ertenek meg. Bar van olyan kolbaszuk, ami hasonlit ra, mert ugye itt nem a szarazkolbaszt eszik. Sok sikert a hurkatolto vetelhez! LOL
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, még azért várom a válaszokat.
@első: Nem, nem viccelek.
2010. jún. 11. 13:38
4/8 anonim válasza:
Hat akkor ezt benezted, mert itt nem fogsz tudni hurkatoltot venni...ki adott neked ilyen tippet? (mar ha igaz, mert nem hiszem el)
5/8 anonim válasza:
Az elso vagyok, en is ezert nevettem, azt hittem, csak poen a kerdes. En szuletett amerikai vagyok, es ha nem lennek magyar is a szuleimtol, akkor fogalmam se lenne, mi az a hurka, mert itt ilyen nincsen, es csak magyarorszagon lattam.. Ha megis van, akkor hurkanak hivjak! Szerintem titeket nagyon atvertek.. Esetleg kerdezd meg az embert, aki mondta, hogy itt olcso a hurkatolto, hogy hol lehet venni:)
6/8 A kérdező kommentje:
Hát azért köszönöm a válaszokat.
2010. jún. 11. 21:57
7/8 anonim válasza:
De amúgy repülőjeggyel már eleve sokkal sokkal drágábban jöttök ki, mintha Magyarországon vennétek meg :S Egy fő repjegyének már kb. a feléből is kijön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!