Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Agusztusban megyek Amerikaba....

Agusztusban megyek Amerikaba. Hallottam, hogy a repulon 2 papirt kell kitolteni. Angolul nem beszelek tudnatok segiteni nekem hogy toltsem ki? Segitsegeteket koszonom.

Figyelt kérdés
2010. máj. 19. 17:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Most Augusztusba mész vagy Amerikába? Nagyon nem mindegy. Ahogy az sem, hogy milyen papírokról van szó, de talán kérdezősködj attól, akitől ezt hallottad.
2010. máj. 19. 18:51
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Igy igaz. De nem kérdeznek semmi durvát, csak basic adatokat, azokat gondolom azért megérted. Ha nem, irány translate.google.com és irkáld be, hogy "név, születési idő, ország" stb. és tessék leirni őket. A válaszokra egyébként tulajdonképpen mindent megtalálsz az útleveledben, csak ki kell keresni. A stewardessek szintén segitenek bármiben. Ja és tollat vigyél, azt nem adnak :p
2010. máj. 19. 18:56
 3/11 anonim ***** válasza:

Vazze ezt könnyen megszívhatod.

Az egy dolog hogy gond a papír kitöltése, de ha a biztonsági tiszt 4-5 kérdésére nem tudsz normális választ adni és rossz napja van, akkor vizummentesség ide vagy oda simán visszaküldhet.

Hallottam már ilyenről.

2010. máj. 20. 03:23
 4/11 anonim ***** válasza:

"előtte még vízumért kellett sorba állni, kitölteni egy papírt, amibe minden részletre rákérdeztek, miért jövök ide, meddig leszek, kik fognak engem meglátogatni, milyen betegségeim vannak stb. Egyébként egy hasonlót kellett kitölteni még a repülőn is. No, és ez a két hivatalos papír, útlevél, 25 $ kellett ahhoz, hogy megkapjam a vízumot."

egy blogbol vagtam ki neked

valszeg ilyesmirol lehet szo...

udv :)

2010. máj. 24. 03:17
 5/11 anonim ***** válasza:
ha angolul nem beszélsz, akkor szopóka lesz, mert egyből visszafordíthatnak. Élvezd ki a repülőutat, próbáld ki a szexet repülőn, mert sok élményed amerikából nem lesz
2010. máj. 24. 12:06
 6/11 anonim válasza:

Egyszerűen nem értem hogy miért kell a kérdezőket minden hülyének megtalálnia? Valószínűleg azért ír, hogy segítséget kapjon! Ezen mi olyan fura? És miért meglepő hogy nem tud angolul??? Lehet hogy németül tanult vagy akármi! Nem tanul mindenki angolt!! Ezért nem kell cikizni!!

Válasz a kérdésre: az egyik előttem szólónak igaza volt. Ha kérdeznek valamit, akkor csak személyes adatokat. Olyat csinálhatsz, hogy megírod a magyar válaszokat (pl. utazásod célja xy stb) és lefordítod. A papírt meg elviszed magaddal.

Ezen az oldalon csak beírod a magyar szöveget és fordít is! Nem 100% pontosan,de jobb mint a semmi! Jó utat!!!

2010. máj. 29. 15:16
 7/11 anonim válasza:
Az oldal címe: [link]
2010. máj. 29. 15:18
 8/11 anonim ***** válasza:
40%
15:16 - szép és jó, hogy te meg kedves vagy és biztatód, csak tényleg qrvára vissza fogják forditani. Az angol határőr igenis tesz fel kérdéseket. Nekem ott volt a kezemben a tanulói vizum, a levél a sulitól, a business levél valamelyik departmentől, és mégis vagy 10 percen keresztül kérdezgettek - mivel foglalkozik apám, mikor váltak el szüleim, stb.
2010. máj. 29. 23:37
 9/11 anonim ***** válasza:

már nem nagyon van ilyen mióta esta van.

a repülön kapott két papír: vám

fehérkártya

kérd a személyzet segítségét a kitöltéshez,mert ez a két legfontosabb papír.

a vám papír fehér szinű,ide az kell beírnod van-e valami elvámolni valód.

a fehérkártya zöld színű,ezt rakját majd az útleveledbe,ezen az áll meddig tartózkodhatsz legállisan az országban. ezt az emigrácios tiszt teszi majd bele.

újlenyomat,fénykép készül majd és kérdezni fogják meddig maradsz,miért jöttél,elöször jársz-e az államokban.

ennyi.

ne ijedj meg,tudd mik a látnivalók NY-ban és lehetőleg tanulj meg pár szót mielőtt indulsz. :)

2010. júl. 29. 18:01
 10/11 anonim ***** válasza:

Miért akar az ilyen Amerikába menni ha nem beszél angolul...

számomra örök rejtély.

2015. jan. 19. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!