Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Amerikába akarok menni,...

Amerikába akarok menni, pontosabban Hollywoodba, hogy színésznő lehessek. Megvalósítható ez úgy, ahogy gondoltam?

Figyelt kérdés
Szóval amikor leérettségizek, utána beiratkozom egy amerikai színészképzőbe. Utána lesz 12 hónapom, hogy befussak és ügynököt szerezzek meg annyi szerepet, hogy kérhessek 3 éves vízumot. Igazából az egyetlen aggodalmam, hogy 12 hónap alatt tudok-e annyira híres lenni, hogy a híreseknek járó vízumot megkapjam. Mi a véleményetek?

2018. febr. 19. 20:05
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
51%
Amerikaban az a szep hogy minden lehetseges. Nagyon sokan belebuknak de van akinek sikerul.
2018. febr. 19. 21:43
 22/50 anonim ***** válasza:
80%
Jó, és mit csinálsz ha elherdálod a szüleid pénzét majd hazakullogsz? Se pénz se végzettség? Vagy azt várod hogy akkor is a szüleid tartsanak el?
2018. febr. 19. 21:45
 23/50 A kérdező kommentje:
Utolsó, ha 18 évesen megyek ki és nem sikerül, akkor 20 leszek, amikor hazajövök. Szerintem még nem lesz vége az életemnek. Valamit meg csak tudok majd hasznosítani abból a 2 évből, amit ott töltök.
2018. febr. 19. 21:58
 24/50 anonim ***** válasza:
69%

Nem, nem valósítható meg továbbra se. Kiírtad már ezt a kérdést korábban is, ott is el lett magyarázva miért.

Hiába raknak neked félre a szüleid, ha a dollárba baromi kevés, főleg, ha New Yorkban akarsz lakni. Tandíj+lakhatási költségek+megélhetési költségek, ezek neked forintban milliós tételek lennének.

Szerepet könnyű lenne kapnod, de azok olyan filmek is lennének. The Asylumnál mindig van felvétel, de ők a tipikus ZS kategóriás filmeket készítik. Sharknado és társai.

Hollywoodhoz előtte kőkeményen le kell raknod valamit az asztalra, hogy hajlandóak legyenek veled beszélni vagy baromi nagy protekció kellene hozzá.

Meg amiről nem beszélt senki, hogy mivel nem lenne se zöldkártyád, se állampolgárságod csak a felvételek idejéig maradhatnál. Letelik a felvétel uzsgyi haza.

Kint a tehetség meg baromi keveset ér. Él kint LA-ben egy ismerősöm, ő énekesi babérokra akar törni, tényleg jól énekel, de neki se akar összejönni a karrier (Voiceba jelentkezett, de nem sikerült neki tovább mennie).

2018. febr. 20. 11:54
 25/50 A kérdező kommentje:

# 25, tegnap regisztráltam és ez az egy kérdésem van, úgyhogy az valaki más lehetett.

A New York Film Academy-nek Los Angelesben is van képzése és oda szeretnék menni. A Numbeo-n fent vannak a Los Angeles-i árak is, onnan tudok tájékozódni.

Még 5 évem van addig, amíg egyáltalán aktuális lesz ez a dolog, úgyhogy még rengeteg dolog történhet.

Az O1B vízummal, ami a "3 éves" vízum, a felvételek közben is maradhatsz, ha tele van a naptárad. A választható szakmai gyakorlati időm alatt kell annyi szerepet megkapnom, hogy 3 évre előre le legyek foglalva teljesen, ez az a rész, ami miatt aggódom. A munka amúgy lehet Asylum film is, az legalább fizetős, és vannak benne nagy nevek is, van sokkal rosszabb kategória is, például a nem fizetős rövidfilmek, amit aztán a kutya se néz meg.

Tudom, hogy a tehetség nem elég, mert annyian akarják ugyanazt, mint én. Ezért kell jobbnak és ügyesebbnek lennem másoknál és ezért kell tanulom az üzleti oldalát is.

2018. febr. 20. 12:24
 26/50 anonim ***** válasza:
23%
Én voltam kint két éve Amerikában híres sorozatszereplőnél aupair. Hát az a munka amit ők csinálnak se fenékig tejfel. Se magukra se a családjukra nincs idejük. Ráadásul a tehetség is kevés, hatalmas teherbírás és szerencse kell.
2018. febr. 20. 13:34
 27/50 anonim ***** válasza:
Annyival változik a dolgo, hogy akkor nem New Yorkban, hanem Los Angelesben kell marha sokat fizetned. Nem raknak félre neked a szüleid évente milliókat ugyanúgy továbbra is felejtős az egész.
2018. febr. 20. 13:48
 28/50 anonim ***** válasza:
100%
13 évesen még nem sok tapasztalatod van. Hogyan jössz ki egy fizetésből meg egyáltalán, hogy működik az a világ ami a csillogás és a felnőtt lét mögött van. Ne érts félre, én is alig vártam, hogy legyen saját keresetem munkahelyem stb. Érettségi után folyamatosan tanultam,egyetemen is és 2 szakmai végzettségem is van 2 nyelvvizsgával. Dolgoztam olyan helyen, amihez túlképzett voltam:a munka az munka. Ne vedd támadásnak amiket írunk, mi már más világban élünk, dolgozunk. Tiniként pl ha lett volna 100.000 forintom azt sem tudtam mire költöttem volna olyan soknak tűnt. Vagy pl amikor elhagytam egy mai értelemben teljesen gagyi buta telefont és anyukám elmondta hány napot és órát dolgozott csak azért, hogy kaphassak telefont. De erről évek után lehetne érdemben beszélni. Addig is azért egy dolgot fogadj meg:rohadtul értékeld amit a szüleid a feneked alá raknak és szép lassan kezdj el azzal ismerkedni, hogyan működik a világ. Nem bántás, nem negativitás. Biztos alapokkal kellő talpraesettséggel rengeteg munkával egy baromi jó kis életét is teremthetsz magadnak. De ha az alap hianyzik,nem lesz mire építened. Én leszek itt a csúnya, gonosz felnőtt nő aki ki akar oktatni,de ha véletlen pár év múlva ide keverdsz majd másképp látod. Szép napot
2018. febr. 20. 13:53
 29/50 anonim ***** válasza:
31%

:DDDDD

Hagyjuk inkább. Persze, egyből hanyatt fogja vágni a bevándorlás ha meglátja hogy egy ilyen szupersztár igényel vízumot neked is megadják mint a szlovén jútúb vloggernek :DDD Meg biztos befutsz pár hónap alatt. ROTFL

2018. febr. 20. 16:40
 30/50 A kérdező kommentje:
# 30, pont azt írtam abban a hozzászólásban, hogy nem kell szupersztárnak lenni. Értsd meg, mit írtam, mielőtt röhögsz. Így csak magadat járatod le. :(
2018. febr. 20. 17:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!