Hol tudok igenyelni vízumot vagy ESTÁT ha Amerikába akarok utazni? Mennyit kell erte fizetni?
Az Esta tudnivalók:
De siess az igényléssel és az utazással mert a magyaroktól el akarják venni az Esta lehetőséget a sok túltartózkodó illegálissá váló magyar turista miatt. Nem ritka már hogy visszafordítják a magyarokat és nem engedik be az országukba. Másik hogy a bevándorlásiak vadásznak az illegálisokra (azonnali letartóztatás a vége) és most már kipécézték a magyarokat is.
Ezekkel nem ijesztgetlek hanem valódiak. Ott élő ismerőseimtől hallom hogy a környezetükben is egyre több ilyen eset van. Én is szoktam oda járni de mert északi típus vagyok és beszélem a nyelvet és mindig időben (3 hónapon belül) elhagyom az országot ezért nem szoktak akadékoskodni.
Nem tudom, miért hurrogjátok le a kérdezőt (tisztelet a kivételnek), mikor naponta olvasom itt azt, hogy azért lett valaki leordítva, mert milyen hülye, hogy nem a hivatalos oldalon igényelte, úgy kell neki, stb.
Ha beírja a keresőbe, akkor bizony belefuthat nem hivatalos oldalba, ha nem járatos az utazásban.
Nos, a kérdező legalább meg merte kérdezni, hogy hol igényelje és mennyibe kerül- hiszen nyilván nem akarja, hogy átvágják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!