New yorki utazást tervezek 2019 májusában, mikor kezdjem el lefoglalni a repülőjegyet, szállást?
Igen van még több mint 1 év,de szeretek jó előre megtervezni mindent.Mikor lehet olcsóbb jegyet foglalni,minél előbb vagy inkább közelebb az utazás dátumához?
Illetve mikor igényeljem meg az ESTA-t?Azt hallottam lehet hogy Trump bácsi megszünteti Mo-on..mivel túl sokan maradtak kint.
Ha most megigényelném akkor még 2 évig érvényes,és ha közben megszűnik akkor azt már nem vonhatja vissza.Vagy igen?
Ez nagyszerű!
Abban tudtok segíteni, hogy hol érdemes szállást néznem hogyha a legfontosabb kritérium a biztonságos környék mellett az hogy a lehető legkevésbé legyen zajos de azért ne legyen nagyon messze a központi helyektől.
Tudom hogy New Yorknak van egy alap zaja,tisztában vagyok vele de ez a külső kerületekben is igaz? Mit ajánlotok?
Gondolom a magasabb emeleti szállás jobb ilyen szempontból.
Van egy szálláslehetőség Queens-ben,arról mi a véleményetek zajosságot illetően?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!