Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » New yorki utazást tervezek...

New yorki utazást tervezek 2019 májusában, mikor kezdjem el lefoglalni a repülőjegyet, szállást?

Figyelt kérdés

Igen van még több mint 1 év,de szeretek jó előre megtervezni mindent.Mikor lehet olcsóbb jegyet foglalni,minél előbb vagy inkább közelebb az utazás dátumához?

Illetve mikor igényeljem meg az ESTA-t?Azt hallottam lehet hogy Trump bácsi megszünteti Mo-on..mivel túl sokan maradtak kint.

Ha most megigényelném akkor még 2 évig érvényes,és ha közben megszűnik akkor azt már nem vonhatja vissza.Vagy igen?

2018. jan. 9. 23:22
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Ez nagyszerű!

Abban tudtok segíteni, hogy hol érdemes szállást néznem hogyha a legfontosabb kritérium a biztonságos környék mellett az hogy a lehető legkevésbé legyen zajos de azért ne legyen nagyon messze a központi helyektől.

Tudom hogy New Yorknak van egy alap zaja,tisztában vagyok vele de ez a külső kerületekben is igaz? Mit ajánlotok?

Gondolom a magasabb emeleti szállás jobb ilyen szempontból.

Van egy szálláslehetőség Queens-ben,arról mi a véleményetek zajosságot illetően?

2018. jan. 12. 21:50
 12/12 anonim ***** válasza:
LIRR-rel kimehetsz Long Island-re, de ha a vasútállomson kívül mást is szeretnél látni, akkor ajánlom a kocsit...
2018. jan. 15. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!