New yorki utazást tervezek 2019 májusában, mikor kezdjem el lefoglalni a repülőjegyet, szállást?
Igen van még több mint 1 év,de szeretek jó előre megtervezni mindent.Mikor lehet olcsóbb jegyet foglalni,minél előbb vagy inkább közelebb az utazás dátumához?
Illetve mikor igényeljem meg az ESTA-t?Azt hallottam lehet hogy Trump bácsi megszünteti Mo-on..mivel túl sokan maradtak kint.
Ha most megigényelném akkor még 2 évig érvényes,és ha közben megszűnik akkor azt már nem vonhatja vissza.Vagy igen?
Probald meg elkerulni (az utazassal) a Memorial Day hetvegejet, mert az hosszu hetvege es sokan utaznak akkor (2019-ben majus 27 lesz) Tehat vagy elotte egy hettel, vagy utana egy hettel utazzatok.
Szerintem is 6-8 honappal elotte erdemes vadaszni - de, ha sokszor megnezel egy ajanlatot, akkor az megemeli az arat (mert az oldal ugy erzekeli, hogy mnegnott az erdeklodes az irant a nap irant)
Nagyon köszönöm a válaszokat,igazán hasznos tanácsokat adtatok!
Az ESTA-val kapcsolatban mit tanácsolnátok,már most igényeljem meg?Milyen esetben utasítják el?Bejelentett munkahely mindenképpen kell?Előre is köszi!
Köszi,igen gondolkoztam ezen én is.Miket ajánlanál konkrétan?
Long Islanden is gondolkoztam.Oda higy a legolcsóbb eljutni?Kocsi kizárva.
Egyébként kb 10 napra mennék ki.
Úgy gondoltam 1-2 nap kell az átállásra is a jetleg miatt nem?
A jetleg jobban fog bantani, amikor visszafele utazol. Amikor jossz, eszre sem fogod venni.
Kocsi nelkul New York vallalhato, de mas egyeb hely nem igazan. Hatalmasok a tavolsagok. New York-on kivul, vagy ket varos kozott, nem igazan jo tomegkozlekdni.
Miert "kocsi kizarva"? A magyar jogsival vezethetsz, es itt hatszor egyszerubb a vezetes, mint Magyarorszagon.
Miért vélekedsz így a jetleg-ról,kifejtenéd kíváncsi lennék rá?!
Évek óta nem vezettem,nem is fogok és nem ott szeretném újra kezdeni.Csak ez az ok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!