Mit tegyen az, aki retteg a repüléstől és tizen valahány órát kellene utaznom életemben először? No alkohol!
Helló!
Annak a valószínűsége, hogy egy gépen bomba legyen, 1000000:1. Ahhoz, hogy egy repülőn két bomba legyen, a valószínűsége 1000000*1000000:1. Csökkentsd a kockázatot:Vigyél magaddal egy bombát. :)
Komolyra fordítva a szót: Beszéld meg egy agykurkásszal. Hátha tud segíteni.
Szerintem itt a tökéletesen összeszedett válasz Neked:
https://www.youtube.com/watch?v=lRrX3gtN3gA&t=336s
Fogadd el, éld meg és lásd be, hogy nem félelmetes!
és amit NE csinálj: Ne gondolj folyamatosan arra, hogy jajjmilesz, jajjmilesz, bajomlessz, lezuhanunk, meghalunk... Mert ha ezt teszed, kiszorítod az összes többi gondolatot a fejedből. Azokat, amik segítenének megnyugodni és belátni, hogy nincs is ebben semmi veszélyes.
Nyilvánvaló, hogy az ismeretlentől félsz, és attól, hogy nem érted: hogyan maradhat fenn a levegőben egy olyan nehéz tárgy, mint a repülőgép. Én is pontosan így voltam vele az első repülés előtt, közlekedésmérnök létemre... :-)
Ha alkohol nem jöhet szóba, akkor nyugtató, és a biztonság kedvéért Daedalon, hogy elkerüld a félelem miatti hányingert. Mást nem tehetsz, de meglátod, ahogy felszálltál a gépre, megnyugszol, már csak azért is, mert tudomásul veszed, hogy innen már nincs visszaút... :-) Ami még segíteni fog, az a természetes kiváncsiság, az újdonság varázsa, hiszen olyasmi történik veled, amit addig csak filmekben láttál: repülni fogsz! Amikor már fent vagy a gépen, az ottani berendezések - ülés, asztalka, képernyő, stb. - és a légikísérők majd lekötik a figyelmedet. Ha nincs tériszonyod, és van rá lehetőséged, akkor nézz ki az ablakon: tiszta időben csodálatos élményben lesz részed.
Arra ügyelj az utazáskor, hogy amilyen gyakran csak lehet, járkálj egy kicsit, mert az órákig tartó egy helyben ülés miatt trombózis keletkezhet a lábadban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!