Turistaosztály? Milyen?
Figyelt kérdés
Milyen a Kaliforniába utazó repülők turistaosztálya? Kényelmes? Van rajta ellátás? Stb.
Köszönöm a válaszokat!!
2010. máj. 24. 16:17
1/9 anonim válasza:
Nem fogsz belehalni, ha ott utazol...
2/9 anonim válasza:
igen kenyelmes,van ellatas,es? most hencegned kene? mas is tobbszor utazott mar.
4/9 A kérdező kommentje:
Az idióták kíméljenek!!! Kérdeztem valamit, válaszolni kéne! OK? 12 órás repülőút és csak érdekelt hogy kis helyen vagyok vagy nem és hogy vigyek e kaját vagy sem! Nem tudom mit kell féltékenykedni? Igen, elutazok, és annyiszor mennék amennyiszer akarok mert simán ki bírom fizetni!!! Eleget dolgoztam már hogy legyen rá pénzem! Ha neked nincs, szar ügy! Nem érdekel!
2010. máj. 24. 19:59
5/9 anonim válasza:
nos es negyed évente utazok,és van is rá pénzem nem is kevés,viszont 12 óra repülőutnál mindenféleképpen kell vmi harapnivaló.igy már jo kedves kérdező.
6/9 anonim válasza:
Én úgy tudtam, hogy nem engednek fel kaját, hanem adnak, mert félnek, hogy bumm.
7/9 anonim válasza:
akkor nem jol tudtad,mert en egy hatitaskanyit szoktam felvinni
8/9 anonim válasza:
Kérdező- a férjemmel utaztunk egy éve New York-ba Budapestről - simán kibirtuk az utat, mert a vészkijáratba foglaltunk helyet, ott több hely van a lábnak. 2x vag 3x adtak enni, de amugy a gépen is vehetsz kajat, de mi is vittünk fel harapnivalót. New York-ban pedig átszálltunk és mentünk Las Vegasba. Na azon a gépen meg akartam halni. 6 óra volt az ut Vegasig, de szörnyű volt. Lehet azért is mert nagyon fáradt voltam már addigra, meg fáztam is. Elloptam az előttemülő takaróját is, mert annyira fáztam. Ott nem tudom, hogy mit adtak enni, mert probaltam átaludni az utat. Mind a 2 gép DELTA volt.
9/9 anonim válasza:
Légitársaságtól függ!! British Airwaysen elég gagyi a turista osztály, de adnak enni. Az amerikai légitársaságok, mint az American Airlines, vagy a Delta, másr sokkal színvonalasabbak és kényelmesebbek, Budapestről csak a Delta indít járatokat amcsiba, Londoni átszálással sokkal jobb légitársaságokat is ki lehet fogni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!