Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Költözés Amerikába?

Költözés Amerikába?

Figyelt kérdés
24éves vagyok,remélem tudtok segíteni ez ügyben majd nekem.Na tehát arról van szó hogy van egy felsőfokú angolom folyékonyan megy a nyelv most a Németet is tanulom,viszont már 18 éves korom óta dolgozok megállás nélkül egy építkezési vállalkozónál elég jól meg is fizettek viszont már a testem nem bírja,:/ 24 év alatt 1 barátnőm volt viszont szakítottunk 2 év után (18-20 éves koromig voltam vele) azóta szingli vagyok...a szülők támogatnak az ügyben hogy ki költözhessek Amerikába (Nyugati Part) Voltam már kint 1x San Diego-ban és nagyon tetszett a környezet minden (zöldkártya ✔) Ti mit tennétek a helyemben? most jön a nagy kérdés...Amerikai állampolgárral házasodnátok meg és élnétek vagy pedig egy olyan magyar nővel aki ki menne és ott leélné velem az életét? Az idén menni szeretnék de tanácstalan vagyok a családot barátokat hátra hagyni nehéz lesz,de megtudom tenni.Viszont a kérdésem hogy először kimennék 1 hónapra megnézném bírom-e az egyedüllétet ha nem akkor lőttek az álomnak vagy hogy csinálja/csinálta aki ki költözött? tanácstalan vagyok de szeretnék kint élni és dolgozni
2017. júl. 28. 08:46
 1/8 anonim válasza:
23%
Tehát röviden összefoglalva: felsőfokon beszélsz angolul, csak az anyanyelveddel akadnak nehézségeid. Javaslom hogy a német helyett tanulmányozd egy kicsit a magyart is, bár tudom hogy ez nem egy egyszerű nyelv.
2017. júl. 28. 09:00
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
Honnan lesz zöld kártyád? Ha végleg ki szeretnél költözni, jobban jársz az amerikai nőkkel, otthoni terepen vannak, sokat tudnak segíteni a beilleszkedésben.
2017. júl. 28. 10:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Engemet nem az érdekelne, hogy milyen állampolgár, hanem az, hogy emberileg milyen.
2017. júl. 28. 12:39
 4/8 anonim ***** válasza:

"vagy pedig egy olyan magyar nővel aki ki menne és ott leélné velem az életét? "

Ha már eleve nincs is nőd -vagy 4 éve-, akkor eléggé költői a kérdésed!

2017. júl. 28. 14:48
 5/8 anonim válasza:
19%

Nem értem mér akar mindenki külföldre menni? Miért nem jó neked ez így ahogy van? Keresel egy másik munkát, találsz egy barátnőt, és itthon maradsz, a hazádban. Nem kell elhagynod a rokonaidat barátaidat. Az is lehet kint se találnád meg az igazit.

De persze, menj ki egy hónapra, nézz körül, aztán majd eldüntöd, végülis a te életed.

Sok sikert!

2017. júl. 29. 15:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem értem. Akkor most van zöldkártya vagy sem?
2017. júl. 30. 07:39
 7/8 anonim válasza:
ennyi szemét embert. Ha nem tudtok válaszolni akkor ne irjatok inkább semmit. féltékeny kutyák
2017. júl. 30. 16:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Édesapám a napokban meghalt.... :/ a család maga alatt szóval egy ideig nem hagyom őket itt! de azért köszönöm a válaszokat
2017. aug. 3. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!