Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hogy és emnnyiért jutok el...

Hogy és emnnyiért jutok el pontosan Oregonba?

Figyelt kérdés
Még soha sem voltam amerikába és kiszeretnénk menni barátommal a nyáron 3 hétre. Amit tudtok az ilyen dolgokról,hogy kéne nekivágni kérem írhatok le. Előre is nagyon köszönöm! 19L
2010. máj. 22. 16:32
 1/9 A kérdező kommentje:
Elnézést az írásért,telefonról írtam. Remélem azért így is meglehet érteni.
2010. máj. 22. 16:39
 2/9 anonim ***** válasza:
Júj, bocsi, hogy nem tippet adok, de muszáj leírnom: én már most örülök nektek, hogy tervezitek a kiutat! :)) Sok szerencsét hozzá, Oregon a világ legklasszabb helyei közül az egyik!!!:))
2010. máj. 22. 16:43
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem számít. Köszönjük szépen! Mi is jó dolgokat hallottunk róla,ezért is választottuk ezt,meg mégse olyan nyüzsis mint pl los angeles vagy stb. Már 3 éve együtt vagyunk,reméljük jó lesz ha siekrül:)
2010. máj. 22. 16:51
 4/9 anonim ***** válasza:
2010. máj. 22. 18:09
 5/9 anonim ***** válasza:

Portland Oregon legnagyobb városa, 1 átszállással eljutsz ide.

pelikan.hu

paravion.hu

vagy különböző légitársaságok honlapjain keresgélj (Delta, Air France, British Airways, Lufthansa és a többi "nagy")

2010. máj. 22. 19:40
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen! Akkor 1 géppel el se jutunk oda, ugye? Csak átszállással...
2010. máj. 22. 22:55
 7/9 anonim ***** válasza:

Bizony.. de egyszerű átszállni nagyon, ebből semmi probléma nem adódhat.. most nyárra viszont már nagyon drágák a repülőjegyek Amerikába :(

Ha vidékiesebb helyre akartok menni, autó mindenképp fog kelleni (nem vicc). Szállást foglalhattok online szállodákban, de vannak vendéglátócsaládok is..

biztosítást kössetek. kérjetek beutazási engedélyt online és mehettek is :))

Nyugis hely meg van bőven az USA-ban.. New England is csodálatos, Középnyugat (fontold meg mire vágysz), szerintem mindenhol vannak nyugis helyek.

Oregon klímája ősszel-télen is megfelelő, viszont nagyon sokat esik. Ekkor a repülőjegyek sokkal olcsóbbak (akár 100e/fő eltérés)

Szóval szerintem nézd át az összes lehetőséget, anyagilag is.. Ha főiskolások vagytok akkor van work and travel program nyárra, de nem biztos hogy idén még lehet jelentkezni.

2010. máj. 23. 08:36
 8/9 A kérdező kommentje:
Jajj nagyon szépen köszönjük. Majd még átgondoljuk,mi lesz .
2010. máj. 23. 23:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Én ha már Oregonba járnék,biztos felkeresném Jeremy Roloff-ék farmját! :)
2010. jún. 2. 16:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!