Volt már valaki közületek Las Vegasban? Bővebben lent.
Nagyon szeretnék még a nyár folyamán eljutni, leírnátok a tapasztalataitokat?
- Kb. mennyibe kerül a repjegy?
- Mennyi időt töltöttetek ott?
- Mi az, amit érdemes megnézni?
- Azon kívül, hogy el kell menni az amerikai nagykövetségre kell még valamit intézni?
- Jól tudom, hogy kell útlevél és személyi is?
- Mennyire drágák pl. az éttermek, belépők, stb.?
- Ti hogy éreztétek magatokat? :)
Köszi a válaszokat.
Repjegy 3-400 ezer ft, időszaktól függően:
Nem kell elmenni a nagykövetségre: interneten is lehet igényelni ESTA névre hallgató egyszerűsített vízumot.
Csak útlevél.
Többi kérdésedre itt találhatsz választ:
https://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__eszak-amerika__855043..
- ha most foglalod a repjegyet, akkor sztem eleg drága lesz már a nyárra. Egyebként a legolcsóbb szerintem a British LV-ba, nézd meg az oldalukon, hogy mennyiért visznek el nyáron. Ha teheted, én inkább azt javaslom, hogy ősszel menj, az idő is elviselhetőbb és az már nem annyira főszezon
- 3 napot töltöttünk Vegasban
- Hoover Dam, Grand Canyon, ha van időd, és tudsz bérelni autót, el lehet autózni Los Angelesbe, San Franciscoba (és esetleg onnan hazajönni).. de ha inkább a környéken maradnál, érdemes még megnézni a nemzeti parkokat a környéken: Valley of Fire State Park, Death Valley, Zion
- nem kell elmenni a nagykövetségre, ezt nem is értem.. miért kellene? Neten megveszed az Estat (14 dollárért) meg kell egy útlevél
- elég az útlevél, ott nem nagyon tudnak mit kezdeni a személyiddel
- sztem olyan 30 dollárt lehet számolni az étkezésre / nap, a belépők árát meg tudod nézni neten
- Las Vegas annyira nem nagy szám, inkább kiinduló pontnak jó, ott a Stripen és a kaszinókon kívül nincs semmi. Autóbérlés nélkül szerintem nem az igazi.
Köszönöm szépen neked is, megy a zöld kéz. Hát, azt sajnos nem tehetem, hogy ősszel menjek, suli miatt.
A nagykövetségre azért gondoltam, mert eddig minden ismerősöm ment oda, aki kiment Amerikába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!