Járt már valaki Las Vegasban?
Nagyon kíváncsi lennék a tapasztalataitokra. Most vagyok 16 éves és egy nagyon nagy álmom hogy eljuthassak Las Vegasba.
Hol szálltatok meg? Mit néztetek meg? Jó volt? Esetleg csalódás?
Bármilyen élményt szívesen várok, minden nagyon érdekel!
Biztosan láttál sok filmet Vegasról, ezért a lelkesedés. Nem tudom a film elején elmesélték-e, de a város többsége gipszkarton meg aranyozott giccs, és mindenütt vannak nyerőgépek meg játékasztalok.
Ha ilyenre gerjedsz, tökéletes hely.
Amikor én voltam, egy napot szálltam meg ott. Nekem még sok is volt az épített üressége.
Viszont volt mellette rengeteg látnivaló: a Halál völgye, Yosemite nemzeti park, Grand Canyon, San Francisco, LA...
Épp jókor kérdezel, valószínűleg nem dobtad még ki a földrajzt könyvedet. Nézegesd a fényképeit, olvass bele ha eddig nem tetted. Bele fogsz jönni.
szomszed allamban elek, amikor jonnek a rokonok latogatni mindig elviszem oket oda
olyan sokszor jartam, hogy szinte mar hanyingerem van tole,
1 max 2 nap boven eleg ra, nagyon szep, szines, latvanyos, de kb. ennyi
jah, amugy kiskoru vagy, nem fognak beengedni a kaszinokba :(
Én idén nyáron fogok kimenni. :) Barátnőm lakik ott, megszállni nála fogok, a többi kérdésre meg még számomra is ismeretlen a válasz. :)
Annyit azért én is megjegyeznék, hogy mindenképp várj, amíg betöltöd a 21-et, mert akkortől kezdve alkoholizálhatsz/szerencsejátékozhatsz. Amikor Coloradoban látogattam meg a barátnőmet, 18 voltam, elmentünk két szórakozóhelyre (koncertfotós), az egyik helyen 10-ig maradhattunk, a másik helyen meg csak azért lehettünk tovább, mert ismerte a tulajdonost, és ő megengedte, úgyhogy elég szigorúan veszik, hogy nem lehet inni, meg olyan helyre menni, ami ezt megengedi... Egyébként az a vicc, hogy papírom is van róla, hogy nem ihatok alkoholt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!