Van köztetek olyan aki járt vagy élt már Californiában?
Sajnos nem élek ott, de voltam.
Nagyon jó, a világ legjobb helye. Mindent megadnék, hogy ott élhessek. :)
Sajnos nem élek ott, de nagyon jó lenne.
2 hetet voltam SF-ba 2 hetet LA-be, kis motelekben, 1-2 csillagos szállókban voltam végig, de felesleges is drágább helyre menni szerintem, mert én úgy is csak aludni jártam a szállásra.
Amúgy nagyon jó hely, nekem LA jobban tetszett mi SF.
Az emberek nagyon lazák és kedvesek, rengeteg fajta különböző egyéniség van.
Sok a mexikói, de igazából nincs velük baj elég vicces és dolgos alakok.
Viszont elég drága hely, még amerikai szemmel nézve is, mind ott élés, mind turista szempontból.
12+ eve elek Californiaban.
Nagyon szeretem, bar ha olcsobb lenne annak jobban orulnek, de a dragasagot igazabol csak akkor veszed eszre, ha van mihez hasonlitani. Itt egy gallon benzin 3 dollar korul van, de sosem zavart amig el nem mentem Texasba es leesett az allam, hogy egy gallon benzin $1.89...
Texasban viszont eszmeletlen meleg volt, folyamatos 36-38 fokok. Na idojarasban California szerintem veri az osszes allamot.
Csak megerositeni tudom, hogy az emberek kedvesek, kozvetlenek, a mekak mokasak es mi magyarok mindenhol ott vagyunk ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!