Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Van köztetek valaki, aki járt...

Van köztetek valaki, aki járt már a Time Warner Centerben, vagy tud róla mesélni nekem?

Figyelt kérdés

2015. máj. 11. 20:20
 1/3 anonim válasza:
Nekem volt szerencsém, nem is egyszer, anyum ugyanis Brooklynban lakik. Mire vagy kiváncsi? Gyönyörű a kilátás a kajáldától az üvegen keresztül a Colombus Circlere és a Central Park délnyugati sarkára. Előtted az 59. utca, látod a forgalmat és jobboldalt a magas épületeket. Sajnos a tetőre nem lehet felmenni. A rengeteg NY-i látnivaló mellett azonban nem mondanám kifejezetten izgalmasnak.
2015. máj. 13. 11:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Arra voltam kíváncsi, hogy ott csak boltok, és kajáldák vannak, vagy irodák is. De aztán megláttam a wikin, hogy a 20. szinttől a Time Warner vállalat dolgozinak irodái vannak, és az irodákat nem külsősök bérelik. Engem amúgy a Per Se érdekelne, mert egy regényen dolgozok. Sok infót összeszedtem róla, és néztem videót is, de azt nem látom sehol, hogy hanyadik szinten van, vagy milyen is ott. (Egyálalán odakísér valaki a foglalt asztalodhoz? :D) Esetleg voltál már ott? :)
2015. máj. 13. 14:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Per Se a negyedik emeleten van es odakisernek az asztalhoz. 64 ferohelyes 10 privat hely van.
2015. máj. 13. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!