Roland achafer kérdése:
Zőldkártya lottó?
Figyelt kérdés
Mikor lehet rá jelentkezni mert sehol nem találtam ?2017. máj. 26. 21:22
1/7 anonim válasza:
minden év október elejétől november elejéig. egy hivatalos oldal van, csak ott jelentkezz, ha lesz rá alkalmad
2/7 A kérdező kommentje:
Es ez az oldal csak akkor nyílik meg? Es meddig tart az elbírálás ?
2017. máj. 26. 21:39
3/7 anonim válasza:
most is megvan az oldal, de nem nyitott a regisztráció, csak a tavalyi nyertesek ellenőrizhetik a státuszukat.
4/7 anonim válasza:
szerintem angliával jobban jársz. sokkal magasabbak a fizetések, mint az usában, és a lottózgatással se mennek el az évek. de ha mégis usa a terv, akkor előny, ha házas vagy, mert az dupla esélyt ad az elbírálásnál.
5/7 anonim válasza:
Angliàban jobban jàr? Kètlem! Elèg sok embert ismerek aki legàlisan kijutott az USA-ba, előtte Angliaban èltek(magam is), hàt... egyikünk sem akar visszamenni oda. Anglia iszonyat dràga. USA,ha nem a top vàrosokba mèsz, egyàltalàm nem dràga.
6/7 anonim válasza:
előzőek is mondták, sajnos rövid ideig van nyitva a lottó kapuja
volt egy magyar srác (illetve hát férfi) aki megnyerte, és kiutazhatott, blogot is írt róla :) sok érdekes infót írt le, ha nem lested még meg, ajánlom
7/7 A kérdező kommentje:
Csak voltam hawaiin 3 hetet es beleszerettem . Svájcban dolgozom Szoval nem kimondottan a megelhetes miatt menek ki Mert itt tobb a penz.
2017. jún. 6. 05:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!