NASCAR futamot szeretnék élőben megnézni. Milyen utat kell végigjárnom, hogy összejöjjön egy komplett hétvége? Értem ezalatt, hogy például USA-ba hogyan jutok el? Meg úgy egyáltalán mekkora összeg az egész?
Belépő 100-300USD
Szállás: 300-500USD (5 napra 2 főre, ebből 3 a verseny, 1 főre sem nagyon olcsóbb)
Repülőjegy: 500-700USD
Alsó hangon 300 000Ft, és akkor még nem közlekedtél, nem ettél, és csak a versenyt láttad. Ezeket konkrétan a novemberi Miami versenyre néztem, más város egy kicsit olcsóbb lehet. Én azt mondom, hogy a minimum fél millió lesz.
Marcello Gandini!
Számítottam ilyen válaszra is, amivel egy lépést sem teszek előre. Köszi szépen! Nyilván nem arra vagyok kíváncsi, hogy repülővel, vagy vonattal jutok e el a tengerentúlra, ennyire nem nézhetsz hülyének. Tudomásom szerint USA-ba körülményesebb utazni, mint például az EU országaiba, de fogalmam sincs mit kell ezért elintézni és egyáltalán hol. Szerencsére kaptam már olyan választ is, amivel előrébb vagyok, úgyhogy további szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!