Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » NASCAR futamot szeretnék...

Kuimester kérdése:

NASCAR futamot szeretnék élőben megnézni. Milyen utat kell végigjárnom, hogy összejöjjön egy komplett hétvége? Értem ezalatt, hogy például USA-ba hogyan jutok el? Meg úgy egyáltalán mekkora összeg az egész?

Figyelt kérdés
2017. máj. 2. 12:09
 1/4 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudom van-e értelme erre a kérdésre érdemben válaszolni,ha valaki még ott tart,hogy egyaltalan mivel meg hogyan lehet eljutni amerikába........
2017. máj. 2. 12:50
 2/4 Koplárovics Béci ***** válasza:
47%

Belépő 100-300USD

Szállás: 300-500USD (5 napra 2 főre, ebből 3 a verseny, 1 főre sem nagyon olcsóbb)

Repülőjegy: 500-700USD

Alsó hangon 300 000Ft, és akkor még nem közlekedtél, nem ettél, és csak a versenyt láttad. Ezeket konkrétan a novemberi Miami versenyre néztem, más város egy kicsit olcsóbb lehet. Én azt mondom, hogy a minimum fél millió lesz.

2017. máj. 2. 13:25
 3/4 A kérdező kommentje:

Marcello Gandini!

Számítottam ilyen válaszra is, amivel egy lépést sem teszek előre. Köszi szépen! Nyilván nem arra vagyok kíváncsi, hogy repülővel, vagy vonattal jutok e el a tengerentúlra, ennyire nem nézhetsz hülyének. Tudomásom szerint USA-ba körülményesebb utazni, mint például az EU országaiba, de fogalmam sincs mit kell ezért elintézni és egyáltalán hol. Szerencsére kaptam már olyan választ is, amivel előrébb vagyok, úgyhogy további szép napot!

2017. máj. 2. 13:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Manapság azért ki lehet hozni olcsón, airbnb-n kell szállást keresni meg kocsit kell bérelni. Plusz érdemes a repcsitérhez közeli versenyt választani hogy megspórolj egy országon belüli repülőutat.
2017. máj. 2. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!