33 ezer forintért egy hétvége Prágában. Megéri vagy sem?
Figyelt kérdés
Debrecenből mennénk busszal.
Ez a 33 ezer tartalmazza az oda-vissza utat,a szállást,az idegenvezetést.
Szombaton hajnalban mennénk és vasárnap este jönnénk haza.
2017. ápr. 29. 12:42
2/7 anonim válasza:
Nem túl jó üzlet. Szombat délután érkezés, vasárnap délután indulás. A dátumtól is függ, mivel az autópályán lezárások vannak. Számítsd ki a vonat és 2 napi hotel költséget, hasonlítsd össze.
3/7 anonim válasza:
Igen megéri,hiszen olyan gyönyörűen
karbantartják a műemlékeket,hogy az egy csoda.Magán utazással nem jönnél
ki ennyiből.
4/7 anonim válasza:
Ennyi penzt meger, hogy lathasd Pragat szerintem, de a terv az szamomra egyaltalan nem szimpatikus. Ahogy elottem is leirtak, szombat delutanra ernetek oda, gyakorlatilag keso delutan/este marad szombaton, de ekkor nem nagy kedved lenne varosnezesre, hisz mosott sz*ar leszel az utazastol. Marad a vasarnap delelott, mert del kornyeken el kell induljatok vissza, hogy emberi idoben hazaerjetek. Az a par ora pedig nem kimondottan sok Pragat bejarni.
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Azért itt kicsit túloznak sokan, ha hajnalban elindulnak délelőtt 10-délre ott vannak. A vasárnap esti visszaút viszont nekem se szimpi. Olyat keresnék inkább, ami péntek indul, Prágára 3 napot is bőven rá lehet szánni!
7/7 anonim válasza:
Mi ketten voltunk szállás 2 éjjel 15 ezer, buszjegy 20 ezer.
Ez mind 2 főre. Péntek hajnalban indultunk, vasárnap este értünk haza.
35 ezer/2 fő saját szervezés szóval 17 ezerből jött ki
Szóval ahhoz képest drága.
Ez a 33 egy vagy 2 főre szól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!