Ha lenne 1300 dollárod akkor?
Figyelt kérdés
Nyáron megyek ki amcsiba dolgozni és ennyit fogok keresni. te ebből utazgatnál? vagy vannél vmit és hazahoznád a többi pénzt? én iPad ot szeretnék, mivel itthon sose lesz annyi pénzemrá :S2010. máj. 15. 09:19
11/15 A kérdező kommentje:
9 hétre kapok 1300 dollárt, és gyerektáborba megyek dolgozni.
2010. máj. 15. 14:01
12/15 anonim válasza:
És ezt már kézbe megkapod, vagy ebből még vonnak le? Én egyébként félretenném ezt a pénzt, jól jön később.
13/15 A kérdező kommentje:
ennyit kapok, ebből már semmit sem vonnak le
2010. máj. 15. 18:40
14/15 anonim válasza:
hát az 1300$ nem sok kint. Bár gondolom többen mentek ki, én speciel utazgatnék belőle. Ha 4-5 ember társul, akkor már ki lehet hozni egy low budget körutazást amcsi keleti vagy nyugati partján, de nyilván te tudod, hogy mennyit ér meg neked az élmény, vagy mennyire lenn jó, ha hazajönnél és lenne 280K megtakarított pénzed
15/15 anonim válasza:
Az nekem 2 heti fizetésem. Ha nem lenne a férjemnek is annyi megélni sem tudnánk. Nem olyan sok pénz az itt. Úgyhogy gyűjts össze és vidd haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!