Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hol tudok venni átalakítót?

Hol tudok venni átalakítót?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy hol tudok venni olyan konnektor átalakítót/adaptert, amit New Yorkban tudok használni? (Telefontöltés, tablet töltés, hajszárító stb.) Úgy hallottam hogy 110 V kell.

2017. márc. 13. 14:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha az eszkozeid mukodnek 110v-al, akkor csak egy pici konnektor atalakitora lesz szukseged, amit NYC-ben a legtobb kisebb boltban beszerezhetsz 2-3$-ert. Ha repteren veszed meg, vagy egy markasabbat akarsz, akkor 10x ennyibe kerul, szerintem nem eri meg.
2017. márc. 13. 14:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Anno egy ilyent vettem, teljesen megvagyok vele elégedve.

[link]

De ebből is egy néhányat megéri beszerezni.

[link]

2017. márc. 13. 15:31
 3/3 anonim ***** válasza:

A telefonok, laptopok "okosak", kulonbseget tudnak tenni az europai 220 es az amerikai 110 kozott. De ha nem vagy benne biztos, akkor nezd meg az aljan a matricat. Ilyet keress:

110V-220V / 50Hz-60Hz

Ha ilyet latsz rajta, akkor a masodik valaszolo altal masodikkent linkelt pici olcso dugot kell csak megvenni.

Nekem meg a hajsuto vasam is 'okos' es eleg hozza ez a kis muanyag ize. Camera toltok, telefonok toltoje, laptopok tapdugoja ezek mind jok mindket kontinensen, csak dugo atalakitot kell venni. De vedd meg elore online, sokkal olcsobb mint boltban.

2017. márc. 13. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!