Kell ujra vizsgaznom, ha mar van amerikai jogositvanyom egy masik allambol?
Figyelt kérdés
Ha van amerikai jogositvanyom egyik allambol (Virginia), es atkoltozom egy masik allamba (Washington), akkor ujra le kell vizsgaznom irasban es gyakorlatban is vagy vizsga nelkul kiallitjak abban az allamban a jogositvanyt?2010. máj. 9. 22:44
1/8 anonim válasza:
Szerinted ezt itt Magyarországon honnan a p.csából tudjuk.
2/8 A kérdező kommentje:
Olyan valaszoljon, aki tudja. Van itt olyan, aki kint el szinten. Minek ez a durva hangnem? Unatkozol?
2010. máj. 9. 23:02
3/8 bp1985 válasza:
Szerintem a jogosítványoddal ott vezetsz, ahol akarsz. Ha elmész másik országba nyaralni, ott sem kell vizsgáznod.
4/8 anonim válasza:
Nem kell. Én a magyar jogositványommal vezetek Texasban röpke 1 éve, gond nélkül.
5/8 A kérdező kommentje:
Nemzetkozivel? Mert a magyart onmagaban nem lehet hasznalni...
2010. máj. 10. 01:20
6/8 anonim válasza:
De míg az európai nemzetközit elfogadják mindenhol, az amerikait sehol, csak amerikában (legalábbis KRESZ-en ezt tanultuk)
ebből kifolyólag szerintem bármelyik államban vezethetsz az amerikai jogosítványoddal.
7/8 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
Nemzetkozivel? Mert a magyart onmagaban nem lehet hasznalni..." ma 01:20
Annyira jó, hogy Virginiában élsz, és ilyen alap dolgokkal nem vagy tisztában :p A magyar jogositvánnyal vezetek, nincs nemzetközim. És igen, állitott már meg rendőr, sokszor, és mindig rendben volt neki.
8/8 A kérdező kommentje:
Inkabb te nem vagy tisztaban azzal, hogy nem vezethetsz a magyar jogositvanyoddal. A magyar jogositvanyon nincs semmi angolul, ezert nem fogadjak el (hacsak nincs hivatalos angol forditasa mellekelve). A nemzetkozit egy evig lehet hasznalni, utana hivatalosan itteni kell. Nyugodtan kerdezd meg a DMV-ben, ott ugyanezt fogjak mondani. Te illegalisan vezetsz. Nekem le kellett tenni mindket vizsgat, mikor kijottem. Minden kulfoldinek le kell, csak par kivetel van mint pl. akinek kanadai jogositvanya van.
2010. máj. 10. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!