USA nehéz kint munkát vállalni?
Figyelt kérdés
Sziasztok az USA ban nehéz munkát vállalni?
milyen feltételek vannak? érettségivel kint lehet dolgozni?
2017. febr. 19. 15:13
11/13 anonim válasza:
Kerdező,tedd mar meg hogy olvasol/informálódsz a témával kapcsolatban.......mert mondjuk az usa pont nem az a desztináció ahova az ember csak ugy kiszalad egy évre pénzt gyűjteni.....főleg nem ilyen "munkával" hogy takaritas.......
12/13 anonim válasza:
Kérdező!
Nem kell mindent elhinni az "info tanárodnak", főleg ha még ebben a kurrens szakmában sem tudott érvényesülni, és helyette takarított.
Na abból a keresetből biztosan nem vett lakást!!
13/13 anonim válasza:
5!
Ezt honnan vetted,hogy ha valaki otthon nem boldogul akkor itt se.Én otthon alig jutottam valamire.2 évig spóroltam azért,hogy kijöhessek és megérte.1,5 év alatt többet értem el NYC-ben mint otthon 4 év alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!