Mennyibe került (nagyjából) az Észak-Amerikában töltött nyaralásod/pihenésed?
Milyen költségekkel kell számolni az alábbiakon kívül:
- repülőjegy
- biztosítás
- szállás
- ESTA
- élelmiszer/költőpénz
- autóbérlés
Egy 9 napos kint tartózkodás alatt kb. mennyit költ egy átlag ember élelmiszerre? Tudom, hogy ez egyénenként változó, nem szeretnék homárt enni kaviárral, de száraz kenyeret sem vízzel.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Pár megjegyzés:
A kaja -sokszor- olcsóbb mint itthon. Főleg a szupermarketekben.
Nem számoltad bele a belépőket. Ha már ott vagy, akkor érdemes megnézni ezt-azt.
(Mivel nem írtál városokat, így nem lehet konkrét dolgot javasolni.)
9 napra nem érdemes menni a drága rep.jegy miatt.
2-3 hét a minimum, és minden híreszteléssel ellentétben, nem lesz sokkalta drágább.
repülőjegyek 480 000
Szállások 653 000
Biztosítás 92 000 AIG Travel Guard Optimal családi Travel Guard Optimal családi
autóbérlés New York - Naples 280 700 992 USD
benzinköltség New York - Naples 62 200 220 USD 18-26 USD MPG (mile/gallon)
autóbérlés Chicago - LA 545 000 1930 USD (13 napra)
benzinköltség Chicago - LA 77 000 3800 mi-re 272 gallon benzin
Megélhetési költség
belépők ára
Költőpénz
2 189 900
nem tudom mennyi fog ebből látszani, ez egy 3 hetes 4 fős családi nyaralás terve az USA-ban, körút jelleggel. Ebben még nincs költőpénz és kaja.
Köszönöm a válaszokat!
Tényleg, a belépők! Az kimaradt.
A város Dallas.
Sajnos 9 napnál nem tudok tovább kint maradni, nem kapok több szabadságot. (Eleve munka miatt utaznék oda, majd miután azt letudtam, utána töltenék el ott 9 napot.)
kb 300.000ből kijött, bár én látogatóban voltam :P Barátnőmnél aludtam, kaját néha ő vett néha én, az ő kocsiját használtuk úgyhogy autóbérlés kilőve.
Gyakorlatilag repülőjegyet vettem, estat fizettem be, egy egyszerű utasbiztosításom volt és költőpénzt is vittem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!