Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » B2 vízum Amerikába, hogyan...

B2 vízum Amerikába, hogyan utaljam?

Figyelt kérdés
Tapasztaltaktól kérdezem, lenéző kommentek nélkül. Tehát, ha online banki átutalással szeretném befizetni a vízum díjat, akkor belföldi vagy külföldi utalással kell? Illetve, olvastam egy "segédletet", ami nem annyira segített. És ott sok minden meg van adva, pl. számlaszám, kedvezményezett neve, bank neve, CGI, BIC kód, stb. De ha ezt belföldin kell utalni, akkor nem tudok mindet beírni, ha meg nemzetközin, akkor meg nem fogadta el a számlaszámot. Sürgős lenne, úgyhogy remélem minél hamarabb tudtok nekem segíteni!

#Amerika #vízum #B2 #vízum díj
2017. febr. 9. 21:21
 1/4 anonim válasza:
válaszoljatok neki légyszi!!
2017. febr. 9. 21:28
 2/4 anonim ***** válasza:
en augusztusbancsinaltattam c vizumot, kartyat nem lehetett hasznalni es en az oldalukon emlitett kozvetito oldalt hasznalatm, adtak egy kodot ezt kellett az utalasnal. megadni es igy olyan volt mintha kartyaval fizettem volna
2017. febr. 9. 21:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Lassítsunk, miért kell neked B vízum? Magyar állampolgároknak nagyobbrészt ESTA kell.

Na mindegy, [link] ha ezt látod a képernyőn és nem megy a nemzetközi utalás, akkor Te rontod el, próbáld meg kinyomtatni és személyesen a bankban. A CGI a közlemény rovatba megy, kötelező, a többi értelemszerű.

2017. febr. 9. 22:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Eh, hát már én is milyen marhaságoknak dőlök be: szerintem te nem a hivatalos oldalon próbálod, szerintem az USA nem fogad el utalást, .gov a vége az URL-nek amin próbálod?
2017. febr. 9. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!