Milyen szakmából vannak hiány szakmák az usában?
elsőnek: ha unatkozol ne ide gyere kötekedni!
a kérdésre:rendőr nővér és belső könyvvizsgáló..ezeket találtam
Hát az elsőnek küldeném NEMÉRDEKEL HOGY NYELVTANILAG HELYES MONDATOT ÍRTAM E LE MIVEL ITT NEM AZ A LÉNYEG HANEM AZ INFORMÁCIÓ GYŰJTÉS HA ILYEN HÜLYESÉGEKBE BELETUDSZ KÖTI AKKOR EGYSZERÜEN CSAK ÍRIGY VAGY MERT A TE SZAKMÁD NEM HIÁNY SZAKMA V HASONLÓ.
A másodiknak üzenem KÖSZ én is hasonlokat találtam :)
"Ja az ELSÖNEK MÉG AZT ÜZENÉM NEKEM AZ NE PRÉDIKÁLYON AKI AZT AZ ALP DOLGOT NEM TUDJA ,HOGY "HOGY" UTÁN KI KELL TENI A VESZŐT MIVAN NEM FIGYELTÉL NYELVTANORÁN?"
Ekkora állatot ő dumál be és hülyeséget mondd. A "hogy" elé kell a veszző te ... :D
Leoszt másokat :DDDDDD
Nos,a nyelvtanórán összeszoktam magamat kapni, és akkor szépen írok ,nyelvtanilag helyesen.A helyesírést és a szép beszédet és a nyelvtanilag helyes mondatokat ket főbb alkalommal fogok rá hietetlenül figyelni az első alkalom amikor kell mert 4 hibát vétek és elégtelen a második az önéletrajznál jellenleg még nem tartok ott , hogy önéletrajzokat keljen írnom ,de a helyesírásomat nem is nézik mivel nem megy és nem azzért mert nem járok be hanem mert nincs mindig arra időm hogy mindent leírjak szzépen és helyesen,de matekból fizikából meg a reál tantárgyakból kapom az 5-ösöket.Tudom megírhatam volna szebbre a mondatott pl Mik a hiány szakmák az Usá-ba?
Visszont mivel nem írtam le helyesen a mondatot attól még nem kell búnkónak lenni és ez nem gúnyós hanem búnkó volt!
A helyes írás nem megy vanak ilyenek és attól még az emberek nem hülyék mert nem írnak helyesen de ha szerintem most megkérdezném valakitől hogy ábrázolya nekem a grafit atom szerkezetét azt most fejből nem tudná tisztelet a kivételnek és nem mondanám rá hogy te hülye miért nem tudod mert van olyan ember akinek erre a tudásra nincs szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!