Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Milyen szakmából vannak hiány...

Milyen szakmából vannak hiány szakmák az usában?

Figyelt kérdés
2010. máj. 4. 15:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
24%
Nyelvtantanár. Vagy az itt hiányszakma? Nem is tudom, de a te sulidban biztos az volt...
2010. máj. 4. 16:20
 2/12 anonim ***** válasza:
8%
Ja és annyit fűznék hozzá, hogy mostmár értem hogy mi a nyelvtannak mint tantárgynak az értelme.
2010. máj. 4. 16:21
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

elsőnek: ha unatkozol ne ide gyere kötekedni!

a kérdésre:rendőr nővér és belső könyvvizsgáló..ezeket találtam

2010. máj. 5. 08:23
 4/12 A kérdező kommentje:

Hát az elsőnek küldeném NEMÉRDEKEL HOGY NYELVTANILAG HELYES MONDATOT ÍRTAM E LE MIVEL ITT NEM AZ A LÉNYEG HANEM AZ INFORMÁCIÓ GYŰJTÉS HA ILYEN HÜLYESÉGEKBE BELETUDSZ KÖTI AKKOR EGYSZERÜEN CSAK ÍRIGY VAGY MERT A TE SZAKMÁD NEM HIÁNY SZAKMA V HASONLÓ.

A másodiknak üzenem KÖSZ én is hasonlokat találtam :)

2010. máj. 5. 08:57
 5/12 A kérdező kommentje:
Ja az ELSÖNEK MÉG AZT ÜZENÉM NEKEM AZ NE PRÉDIKÁLYON AKI AZT AZ ALP DOLGOT NEM TUDJA ,HOGY "HOGY" UTÁN KI KELL TENI A VESZŐT MIVAN NEM FIGYELTÉL NYELVTANORÁN?
2010. máj. 5. 09:01
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem az USA-ba kellesz ennyi ésszel..
2010. máj. 5. 11:43
 7/12 anonim ***** válasza:

"Ja az ELSÖNEK MÉG AZT ÜZENÉM NEKEM AZ NE PRÉDIKÁLYON AKI AZT AZ ALP DOLGOT NEM TUDJA ,HOGY "HOGY" UTÁN KI KELL TENI A VESZŐT MIVAN NEM FIGYELTÉL NYELVTANORÁN?"

Ekkora állatot ő dumál be és hülyeséget mondd. A "hogy" elé kell a veszző te ... :D

Leoszt másokat :DDDDDD

2010. máj. 5. 15:01
 8/12 anonim ***** válasza:
33%
Az első válaszoló vagyok. Mióta kell a "hogy" elé vessző? És mellesleg nem véletlenül találták ki a helyesírást. Én se szeretem, de szükség van rá. Nem a hétköznapi használatban, de például az interneten mindenképp, főleg ha a "lényeg az információgyűjtés", hiszen a helyesen és szépen tagolt szöveg sokkal könnyebben olvasható. Ez sokszorosan igaz arra a szabályra, hogy a mondatot nagy betűvel kezdjük, és a mondat többi betűjét egy pár kivétellel(itt a nagybetűvel írandó szavakra, például nevekre gondolok) végig kisbetűvel írjuk. Nem kell véresen komolyan venni a helyesírást, és az internetes szleg is megengedett, de azért tartsunk már be néhány alapszabályt az átláthatóság érdekében! Egy szépen írt kérdést sokkal szívesebben olvas az ember. És nem kötekedni járok ide, csak nem tudtam megállni, hogy ne tegyek gúnyos megjegyzést. Biztos vagyok benne, hogy akkor is képes vagy ennél valamivel helyesebben írni, ha az általános iskolai nyelvtan órán aludtál vagy esetleg bent sem voltál...
2010. máj. 6. 07:42
 9/12 A kérdező kommentje:

Nos,a nyelvtanórán összeszoktam magamat kapni, és akkor szépen írok ,nyelvtanilag helyesen.A helyesírést és a szép beszédet és a nyelvtanilag helyes mondatokat ket főbb alkalommal fogok rá hietetlenül figyelni az első alkalom amikor kell mert 4 hibát vétek és elégtelen a második az önéletrajznál jellenleg még nem tartok ott , hogy önéletrajzokat keljen írnom ,de a helyesírásomat nem is nézik mivel nem megy és nem azzért mert nem járok be hanem mert nincs mindig arra időm hogy mindent leírjak szzépen és helyesen,de matekból fizikából meg a reál tantárgyakból kapom az 5-ösöket.Tudom megírhatam volna szebbre a mondatott pl Mik a hiány szakmák az Usá-ba?

Visszont mivel nem írtam le helyesen a mondatot attól még nem kell búnkónak lenni és ez nem gúnyós hanem búnkó volt!

A helyes írás nem megy vanak ilyenek és attól még az emberek nem hülyék mert nem írnak helyesen de ha szerintem most megkérdezném valakitől hogy ábrázolya nekem a grafit atom szerkezetét azt most fejből nem tudná tisztelet a kivételnek és nem mondanám rá hogy te hülye miért nem tudod mert van olyan ember akinek erre a tudásra nincs szüksége.

2010. máj. 6. 17:02
 10/12 A kérdező kommentje:
És ha kibeszéltük már hogy milyen nyelvtanilag helytelenül írtam ki a mondtatot azzon kivül tudnátok valami normális választ adni a nyelvtanilag helytelen kérdéemre(főleg az első válaszolot kérdezném hogy a kőtekedésen kivül tud e válaszolni)?
2010. máj. 6. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!