Ti találkoztatok már híreséggel kint?
USA-ban, azon belul Los Angeles-ben igen, mar vagy egy tucat hiresseggel.
Legutobb mult heten, Carrie Anne Moss-al a boltban. Elottem tologatta a kosarat. Meg mindig olyan csinos mint jo par eve a Matrix filmekben.
Elotte pedig Keanu Reeves-el egy auto kiallitason, vele fotom is keszult.
Lattam mar Tom Cruise-t a tengerparton, Kiefer Sutherland-et a bank automatanal, Seal-t egy Apple boltban, Sam Elliot-ot egy parkoloban, Michael Clark Duncan-t (rip) meg Adrian Brody-t a repteren, John Travolta/Uma Thurman a Be Cool forgatasan, Eric Balfour meg David Hasselhoff-ot a piacon. Meg aki meg nem jut eszembe...
Csak úgy, hogy befizettem a Sopranos (Maffiózók) túrára, és az elejére, mielőtt felszállnánk a buszra, odahozták Jospeh R. Gannascolit, aki Vito Spataforét játszotta a sorozatban. Fényképezkedés és dedikálás, utóbbi viszont 20 dollárba kóstált neki.
Illetve van egy étterem, ahol elvileg gyakran vacsoráznak hírességek, Woody Allen is többek között. A Le Bernardin. Odamentem egy este, de csak a reluxán át láthattam be részlegesen. Kijönni vagy bemenni épp nem láttam senki hírességet, de lehet, hogy voltak ott. 10 perc után inkább ráhagytam, mert úgy gondoltam, hülyeség evvel vesztegetnem az időmet, de megértem, ha valakinek megéri. Szóval a tipp: Le Bernardin étterem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!