Miért vonzza az embereket annyira New York? Talán mert ott bármi elképzelhető, vagy szerintetek mi az oka?
The Song of freedom
Ki az a marha ki Amerikába
Tíz órát repülne?
Hát nem azé' mintha fontos lenne,
Hogy épp mennyibe kerülne - yeah!
Azért azt elmondhatom,
Nincs ott semmi izgató,
New York ócska tákolmány,
Csak egy rakás felhőkarcoló.
Mostmá' hogyha seggbe rúgnak,
Akkor se vállalom.
Essen a franc bele Amerikába,
Inkább tarajost ugrom.
Ready, Steady, Go!
USA nem vagy olyan izgató
Hiába bömböli a rádió
Pár rongyos dollármillió,
Megveszlek kilóra Amerika.
Floridában a tengerparton
Fertőző az unalom,
Las Vegasban éjszakánként
Agyukra megy már a nyugalom.
Washington utcáin tömegnyomor van
A sok Cadillac-től,
Hawaiiban szétrepednek
a gatyarohasztó melegtől.
Tabár István - Sipos F.Tamás
Mi lehet olyan jó egy olyan városban ahol többen élnek mint Magyarország teljes népessége?!!
Én Pestet is utálom, mert egy rohadt nagy koszos dzsungel! Olyan városban semmiképp sem érezném magam amit nem lehet egy nap alatt bejárni!
szerintem is undorító hely NEW YORK ! Koszos , szeles , hideg , a felhőkarcolók kb. 5méterre vannak egymástól , ráadásul a város is ronda! Nem értem aki oda akar menni. Inkább menjen L.A.-be vagy Miamiba ;)
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 23%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 05-10 18:33
neked:
engem is vonz new york. lehet hogy akármikor összekéselnek de ugyanez elmondható budapestről is. nem érdekel hogy büdös, koszos ugyanezt látom itthon is.
viszont pozitívum hogy kint sokkal több mindent lehet kapni van hogy olcsóbban is. munkát is lehet hogy könnyebben találsz mint itthon. érdekes emberek élnek ott, érdekes helyek, látnivalók is vannak ráadásul jóval több mint itthon.
negatívum:
igen sajnos ez is van. mo. jóval kisebb mint new york tehát valamilyen szinten könyebb hazatalálni. utcanevek megjegyzése szinte lehetetlen mig itthon könyebb. éjszaka ugyanúgy veszélyes mint itthon akárki akármikor megkéselhet. egyenlőre több nem jut eszembe de szerintem new york minden szempontból jobb hely mint ez a tetves elb*szott ország...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!