Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Miért vonzza az embereket...

Miért vonzza az embereket annyira New York? Talán mert ott bármi elképzelhető, vagy szerintetek mi az oka?

Figyelt kérdés
2010. máj. 2. 15:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szerintem a filmek miatt vonzza a legtöbb embert,a filmekben olyan tőkéletesnek tűnik és igen bizonyára rengeteg gyönyörű hely van ott,de ismerösöm volt kint és a sok szép mellett ugyanannyi ocsmács mocskos helyet is látott.A néger negyed állítólag tényleg rettenet.:)
2010. máj. 9. 23:27
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

The Song of freedom

Ki az a marha ki Amerikába

Tíz órát repülne?

Hát nem azé' mintha fontos lenne,

Hogy épp mennyibe kerülne - yeah!

Azért azt elmondhatom,

Nincs ott semmi izgató,

New York ócska tákolmány,

Csak egy rakás felhőkarcoló.

Mostmá' hogyha seggbe rúgnak,

Akkor se vállalom.

Essen a franc bele Amerikába,

Inkább tarajost ugrom.

Ready, Steady, Go!

USA nem vagy olyan izgató

Hiába bömböli a rádió

Pár rongyos dollármillió,

Megveszlek kilóra Amerika.

Floridában a tengerparton

Fertőző az unalom,

Las Vegasban éjszakánként

Agyukra megy már a nyugalom.

Washington utcáin tömegnyomor van

A sok Cadillac-től,

Hawaiiban szétrepednek

a gatyarohasztó melegtől.

Tabár István - Sipos F.Tamás

Mi lehet olyan jó egy olyan városban ahol többen élnek mint Magyarország teljes népessége?!!

Én Pestet is utálom, mert egy rohadt nagy koszos dzsungel! Olyan városban semmiképp sem érezném magam amit nem lehet egy nap alatt bejárni!

2010. máj. 10. 00:22
 13/15 anonim válasza:
36%
szerintem is undorító hely NEW YORK ! Koszos , szeles , hideg , a felhőkarcolók kb. 5méterre vannak egymástól , ráadásul a város is ronda! Nem értem aki oda akar menni. Inkább menjen L.A.-be vagy Miamiba ;)
2010. máj. 10. 18:33
 14/15 anonim válasza:
39%
HI! Örülök a kérdésre kapott válaszoknak,azoktól,akik kinn élnek.Hidd el így igaz!!Sok tanítványom kikerült az USA-ba és ..gondolj bele milyen fertő. ha pl.kimész a szerelmeddel és mind a ketten eltűntök, mert elrabolnak a nálunk stricinek nevezett alakok.New York utcáiról..//emlékezz a hírekre./-.és a nagy lehetőségek: ..kizsigerelnek a pénzért -..Más: a barátaim kimentek Floridába és rohadt nagyot csalódtak ..olyan TÚPÁK,/ félreinformáltak/. Gondolj bele a vietnámi háborúba..mennyi amerikai rájött..arra, hogy az amerikai demokrácia is csak egy hazugság., mint bárhol a világon ..::((hazugság ..talán a görögöknél volt egyedül igazi...szóval sose felejtem el, amikor 2o éve meginterjúvoltak egy New York-i taxis-t és azt mondta .."itt sokat kell dolgozni a pénzért, nem úgy mint Európában.. "na, nézz magadba ..hülyére melózod magad és nem jutsz 5-ről a hatra--..hacsak nem vagy politikus...úgy, hogy ne New York-ba menj, menj el és rabold ki Torgyán urat.. milyen érdekes ..milyen csöndben van mióta tele a zsebe ::))..előtte, meg a beszédével tele lett volna egy 1oo oldalas napilap is ::))
2010. máj. 11. 02:03
 15/15 anonim ***** válasza:

szerintem is undorító hely NEW YORK ! Koszos , szeles , hideg , a felhőkarcolók kb. 5méterre vannak egymástól , ráadásul a város is ronda! Nem értem aki oda akar menni. Inkább menjen L.A.-be vagy Miamiba ;)

Hasznos volt számodra ez a válasz?

A válasz írója 23%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 05-10 18:33

neked:

engem is vonz new york. lehet hogy akármikor összekéselnek de ugyanez elmondható budapestről is. nem érdekel hogy büdös, koszos ugyanezt látom itthon is.

viszont pozitívum hogy kint sokkal több mindent lehet kapni van hogy olcsóbban is. munkát is lehet hogy könnyebben találsz mint itthon. érdekes emberek élnek ott, érdekes helyek, látnivalók is vannak ráadásul jóval több mint itthon.

negatívum:

igen sajnos ez is van. mo. jóval kisebb mint new york tehát valamilyen szinten könyebb hazatalálni. utcanevek megjegyzése szinte lehetetlen mig itthon könyebb. éjszaka ugyanúgy veszélyes mint itthon akárki akármikor megkéselhet. egyenlőre több nem jut eszembe de szerintem new york minden szempontból jobb hely mint ez a tetves elb*szott ország...

2010. jún. 23. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!