Miért vonzza az embereket annyira New York? Talán mert ott bármi elképzelhető, vagy szerintetek mi az oka?
Mert vonz az ismeretlen.
SOse akartál elmenni egy olyan helyre ahol senkit se ismersz ? Vagy sose akartál még világot látni? :)
Egyébként meg Amerikába sokkal többet lehet keresni. Ott meglehet ÉLNI! Nem kell nyomorogni, mint Itt!
Nem csodálom ha sokan kimennek külföldre, és ott próbálnak szerencsét!:S Mert bizony ott több a szerencse,mint itt Magyarországon...
Én szeretnék majd külföldre kimenni persze előszőr csak azért,hogy világot lássak.:)
Engem nem vonz New York, sőt taszít, utálom Amerikát! Szerintem undorító egy hely, de ez csak az én véleményem, szóval nem akarok megsérteni vele senkit.
Amúgy lehet, hogy kinn tényleg könnyebb megélni, mert nálunk borzasztó a helyzet, ezért mennek ki, meg világot látni vagy akármi más.
hát figyelj szerintem a nőket azért vonza nem york mert jól kilehet kapcsolódni sok rendes srác van.
És sok látványos dolog:D
New York sajátos hangulatának az is az oka, hogy az Egyesült Államok modern történetében az Európa felől érkező bevándorlóknak mindenképpen itt kellett kikötniük, hogy átessenek a szükséges orvosi, etikai,stb. vizsgálatoknak. Amennyiben nem feleltek meg, kitoloncolták őket, illetve nem engedték az Államok területére lépni.
Amennyiben engedélyt kaptak a belépésre, szabadjára engedték az embereket - így sokan ragadtak New Yorkban és környékén.
Aztán a rokonok rokonai szintén ezt a részt ismerték meg a legjobban, így visszatérve az Öreg Kontinensre, vált a város "Amerika" emblematikus városává.
Később nagyon sok szervezet itt telepedett le (pl. ENSZ), arról nem is beszélve, hogy sz üzleti világ központjává vált (Wall Street).
A "Big Apple" így vált az Államok szívévé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!