Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Ha még nem voltam Amerikában,...

Ha még nem voltam Amerikában, Washington DC jó lenne 1. látogatásnak? És mennyi ideig érdemes maradni várost nézni?

Figyelt kérdés

Vagy érdemesebb máshova menni?

Elsődlegesen Washington DC-re gondoltam, mert ha először járok egy országban, mindig a fővárosába megyek először. Sok a látnivaló is, és állítólag szép város. Egyébként van elegendő pénzem, szóval az nem akadály.

2016. dec. 5. 21:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Tök felesleges 3 hétre New Yorkba menni, és egy hét Washingtonra is feleslegesen sok.
2016. dec. 7. 07:54
 12/13 anonim ***** válasza:

Mi két hetet voltunk New Yorkban, bőven elég volt. Általában napi két nevezetesség kényelmesen megnézhető, bár a nagyobb múzeumok egész napos programok... És még így is maradt idő tengerparti kirándulásra (Connecticut, Long Island), stb.

Állítólag Vermont is nagyon szép hegyvidék, de oda sajnos nem jutottunk el. Szerintem ne korlátozd magad a két városra, a vidék sokszor többet mutat egy kultúrából.

2016. dec. 7. 09:00
 13/13 anonim ***** válasza:
Egy honap az eleg az egesz keleti partra egesz floridaig.
2016. dec. 7. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!