Ha még nem voltam Amerikában, Washington DC jó lenne 1. látogatásnak? És mennyi ideig érdemes maradni várost nézni?
Figyelt kérdés
Vagy érdemesebb máshova menni?
Elsődlegesen Washington DC-re gondoltam, mert ha először járok egy országban, mindig a fővárosába megyek először. Sok a látnivaló is, és állítólag szép város. Egyébként van elegendő pénzem, szóval az nem akadály.
2016. dec. 5. 21:58
1/13 anonim válasza:
Akkor már összekapcsolnám New York-kal.
2/13 anonim válasza:
Szerintem nagyon jo otlet. Valoban rengeteg a latnivalo, legtobb hely ingyenes (amerikai
3/13 anonim válasza:
Vigyél el. :( Én nem vagyok az a "menjünk csináljunk selfiet és bsszuk fel a közösségi oldalakra", hanem ha utazom, akkor valóban a látnivaló miatt megyek. És Washington DC már rég a bakkancs listámon szerepel.
20/L
Egyébként viccelek, nyilván nem fogsz egy vadidegennel menni, de szerintem nagyon jó döntés lesz Washington.
4/13 anonim válasza:
Csak te tudod megítélni, hogy téged mi érdekel. Hadd ne mi mondjuk meg, hogy TE hova menjél.
5/13 anonim válasza:
Szerintem inkább New Yorkba menj, mert ott több a látnivaló, de amúgy a két város nincs messze egymástól, és New Yorkból busszal el is tudsz majd menni Washingtonba is pár napra.
6/13 anonim válasza:
Én New Yorkban voltam és ha választhatnék, akkor most is oda mennék, mármint előszörre.
De ha valamiért Washington DC vonz téged, akkor menj oda.
7/13 anonim válasza:
Én inkább NYC-be mennék. Sokkal több a látnivaló.
8/13 anonim válasza:
Ket napnal tobbet nem er inkabb a nyugati part Los Angeles,Sanfrancisco combo vagy New York eloszor.
9/13 anonim válasza:
Inkább New York, onnan pár napra Washington, elérhető a Niagara, és más látnivalók. Ha ilyen messzire utazol, legalább 2-3 hétre menj (drága repülőjegy, időeltolódás megszokása, stb.), és több helyet nézzél meg.
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor New York-al kezdek, 3 hétig ott leszek, és utána átmegyek busszal Washingtonba 1 hétre.
2016. dec. 6. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!