Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Amerikába utaznék, hol lenne...

Amerikába utaznék, hol lenne a legolcsóbb?

Figyelt kérdés

Ez az egész Amerika őrület gyerek korom óta tart.

Amerikai autók szerelmese vagyok gyerekkorom óta, az olajválság előtti évtized ami leginkább megfog. Az utóbbi időben egyre inkább érdekel a kinti élet, ami nyilván megoldhatatlan több évre csak úgy. Viszont most rászánnék pénzt arra, hogy kijussak 2-3 hétre.

Hogy hová kéne menni azt még pontosan nem tisztáztam le magamban.

Hogyan érdemes ezt? Foglalok repülőjegyet, szállást vagy inkább utazási iroda? Szállást hogy tudnám megoldani, ha én akarom? Hol érdemes foglalni szállást, repülőjegyet? Feltalálnám én magam így is, úgy is, ha van szállás. Éhen nem döglenék, bolt mindenhol van. Milyen buktatók vannak, ha saját magam megyek, nem szervezetten, utazási irodával?

A lehető legolcsóbb megoldás érdekel.

2016. nov. 27. 22:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Én most voltam New Yorkban 4 napot, Reykjavíkból utaztunk közvetlen fapados járattal (5:40 perc volt az út, ide meg van wizzair Budapestről, szerintem elég olcsón megúsztuk). Maga NY viszont drága, mindenhol spóroltunk ahol lehetett de így is elment alsó hangon 500€ 2 főnek csak kajára/metróra/belépőkre. Airbnb keresztül volt a szállás 60€/éj Manhattanben. Ez a saját tapasztalat, nem tudom segít-e :)
2016. nov. 30. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!