Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Szerintetek valami szerencse...

Szerintetek valami szerencse folytán van esélyem turista vízumot kapni? Kedden reggel 9-kor lesz az interjúm, és hétvégén indulok Amerikába. Tapasztalatok vannak esetleg?

Figyelt kérdés
2016. nov. 16. 18:36
 1/10 anonim ***** válasza:
53%

???

Hol lesz az interjú? - itthon, Magyarországon?

Hogy indulsz Amerikába, ha nincs vízumod? Ha interjú miatt mész Amerikába, akkor meg nem turista vízummal nem vállalhatsz munkát... Szóval mit szeretnél tudni? :-)

2016. nov. 16. 19:02
 2/10 anonim ***** válasza:
68%
vagy kapsz vagy nem. ha nincs mitől tartanod, megkapod. miért nem ESTA-t igényeltél? Miért nem vagy arra jogosult?
2016. nov. 16. 19:03
 3/10 anonim ***** válasza:
53%
Én sem teljesen értem miről beszélsz! Milyen interjú?
2016. nov. 16. 19:22
 4/10 anonim ***** válasza:
24%
Én csak egy C1 vízumért mentem a budapesti követségre de szinte rám akarták erőszakolni a B turista vízumot (ugyanannyiba kerül), szabályosan tiltakoznom kellett hogy ne azt adják. Szóval meg fogod kapni.
2016. nov. 16. 20:11
 5/10 A kérdező kommentje:
Félreértitek.Nem akarok illegálisan tartózkodni,pláne ott dolgozni,csak egy hosszabb kirándulás lesz.ESTA nem jó,mert 1 héttel tovább leszek,mint 90 nap,kötve vagyok bizonyos időpontokhoz sajnos.Vízumot befizettem,kedden megyek beszélgetésre a kormányhivatalba reggel.Azt kèrdezem,hogy szerintetek van esélyem megakapni péntek délutánig,ha csütörtökön nem dolgoznak bizonyos okok miatt.Eléggé feszült vagyok,hogy sikerül-e.Szerintetek mit mondjak kedden,ami a sikerhez segíthet?
2016. nov. 17. 17:26
 6/10 A kérdező kommentje:
Egyébként a C1 vízum milyen?Nem igazán tudom ezeket;most megyek Európán belül először,nekem turista vízum kellene.
2016. nov. 17. 17:27
 7/10 anonim ***** válasza:
a C1 az tranzit vízum
2016. nov. 17. 19:12
 8/10 anonim ***** válasza:

>> most megyek Európán belül először

Hát nem Amerikába készülsz ?

2016. nov. 20. 10:35
 9/10 A kérdező kommentje:
Mármint na...arra gondoltam,hogy ez lesz az első utam,ami nem Európa,és igen,Amerikába készülök.Rosszul fogalmaztam,bocs.
2016. nov. 20. 10:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát tapasztalatból, mert én jártam ki sokat amikor még nem volt ESTA, mit akarnak tudni? Azt, hogy visszajössz vagy sem. Mivel kristálygömbjük nincs, ezért arra kíváncsiak, hogy mi köt az országhoz. Ingatlan, család, munka. Ezeket bizonyítsd: ingatlanvásárlási szerződés másolata, friss közműszámlák a Te nevedre, valami fecni arról hogy milyen feleség-gyerek-ipam-napam van aki visszavár, munkaszerződés, valamilyen friss papír ami bizonyítja hogy bizony, még mindig ott dolgozol. Arra is kíváncsiak lesznek főleg ilyen hosszú időre hogy mégis miből fedezed a tartózkodásod. Praktikus jó pár hónapra vissza bankszámlakivonatot vinni, hogy tudd bizonyítani, nem csak Dagobert bácsi adott kölcsön két napra tízmillát hogy jól nézzen ki a bankszámla az interjú napján :) Más nincs, izgulni felesleges, nekem is simán adták tízéves vízumot még 2007-ben pedig engem nem várt család haza, volt egy egyszobás kis lakásom és kb ennyi.
2016. nov. 20. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!