Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Kanadáról pár szó?

Kanadáról pár szó?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Költözés előtt állunk párommal, Toronto az úticél és úgy néz ki ha neki is megvannak a papirjai kiköltöznénk végleg. 2 évet vártunk a papirokra, most januárban mennénk. Pár szót tudna valaki mondani aki járt ott /él ott , tapasztalatokat, emberekről,kint élő magyarok befogadóak? (mert sok helyen olvastam , hogy magyar a magyarral a legszemetebb )stb stb. Találtam sok oldalt ahol ezzel foglalkoznak de egyik sem volt 2016-os... hanem jóval régebbiek. Minden kommentet köszönök előre!

2016. nov. 2. 13:04
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
szuperek vagytok, élvezet olvasni a kommenteket :) köszönjük szépen a sok infót ! Nekem is jó előérzetem van az utazással kapcsolatban :) A jegyet sajnos januárra vettük , és a lakhatás is onnantól kezdődik , de elintézzük a dolgokat vagy így vagy úgy .
2016. nov. 3. 20:45
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

Az érdekes, hogy van, aki Torontót szépnek látja. Hol máshol élhetett, vajon?

A magyar ház tagsági díját most emelték, hogy mire, nem tudom, mert átlag havi 2 program van, az is fizetős sznob vacsora, 40-50 dollárért. A vezetőségben nincs kis Mo-beli, ha jól látom.

Nem mondanám szemétségnek, hogy mindenki csak a saját hasznát nézi; végülis ti is azért akartok költözni, igaz?

Hol máshol foglalkoznak ilyesmivel? Érdekes lenne látni.

2016. nov. 12. 18:18
 13/17 A kérdező kommentje:
Nemhiszem hogy megkörnyékezem a magyarházat , utolsó :) Nincsenek jo tapasztalataim....illetve van egy nagyobb Kanadai közösség honlap ( a nevét nemtudom leirhatom-e )de oda is kiirtam pár kérdést , illetve hogy állampolgár vagyok és lehurrogtak és megkérdőjelezték az állampolgárságom, a végén odáig fajult, hogy képet szerettek volna az utlevelemről...ott lett elég belőlük
2016. nov. 13. 09:19
 14/17 anonim ***** válasza:
A canadahun minden csak nem közösségi, és nem hun -magyar-.
2016. nov. 13. 15:33
 15/17 anonim ***** válasza:

Ha tényleg Torontóba jöttök, esetleg találkozhatunk.

Javaslom, hogy ne számoljátok fel a magyarországi egzisztenciátokat, hogy ha úgy alakul, legyen hová visszamenni.

2016. nov. 13. 18:26
 16/17 A kérdező kommentje:

igen a canadahun ra gondoltam! borzasztó egy oldal..

utolsó: rendben, örülnék neki :) nem tervezünk hazajönni , de mindig van B terv !

2016. nov. 13. 19:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Jó, ha kell valami, csak írj.
2016. nov. 14. 02:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!