Pár kérdésem van Kanadáról. (nem kijutással kapcsolatban) (? )
Na szóval tudom hogy pontrendszer van tegyük föl megvan, mehetek ki.
-Mennyi kell az elinduláshoz?(Ház és autó bérlés, vagy jobb a tömegközlekedés?)
-Hogyan lehet állampolgárságot kérelmezni?
-Melyik nagyobb város van legközelebb USA-hoz?
-Egy kanadai állampolgárnak könnyebb letelepedni USA-ban mint mondjuk egy magyarnak?
Egyelőre ennyi, köszönöm előre is a válaszokat.
Szia!
1. Kb.3-4 millióval mennék ki a helyedben.Tömegközlekedés jobb addig amíg nincs saját kocsid.
2.3 vagy 4 év FOLYAMATOS ott élés.
3.Vancouver,Québec City,Montreal,Ottawa,Hudson Bay,
4.Erre nem tudom a választ.De nem hiszem.Attól hogy mi szomszédos ország vagyunk Ukrajnával attól még nem kapunk könnyeben munkát ott.Bár elképzelhető hogy van valamilyen kivételezés a kanadaiakkal.
"Mennyi kell az elinduláshoz?(Ház és autó bérlés, vagy jobb a tömegközlekedés?) "
Egyértelműen autó, még a nagyvárosokban is, lévén óriásiak a távolságok. Sok pénz kell, a bevándorláshoz eleve fel kell tudni mutatni 15.000 CAD körüli összeget.
"-Hogyan lehet állampolgárságot kérelmezni? "
3 év után, azaz 1095, hivatalosan az országban töltött idő után lehet állampolgárságért folyamodni.
"Egy kanadai állampolgárnak könnyebb letelepedni USA-ban mint mondjuk egy magyarnak?"
Semmivel sem könnyebb. Annyi az előny mindössze, hogy egy kanadai igényelhet ún. Nexus kártyát, mellyel korlátlan számban utazhat az Egyesült Államokba. (Az amerikaik is igényelhetik mindezt.)
"-Melyik nagyobb város van legközelebb USA-hoz? "
Egyik nagyváros sincsen messze az USA-tól, lévén az ország déli része lakott inkább.
Minden bevándorlással kapcsolatos kérdésedre megtalálod a választ itt:
Köszi a válaszokat igazából ráérek mert még csak 14 vagyok, gondoltam megkérdezem.
A válaszokat mégegyszer köszi hasznosak voltak,
Ment a pacsi mind kettőtöknek.
Amúgy ez az USA része azért volt mert oda szeretnék majd kimenni, de ez nagyjából lehetetlen(remélem majd változik, de nem hiszem hogy fog) és ezért gondoltam Kanadára mert közel van, életszínvonal jobb vagy kb. ugyanaz, és hétvégén le lehetne menni NY-ba..
De álmodozhatok, ha sikerülne is, még egy 10év minimum :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!