Ha bútort szeretnék vinni konténerben Észak-Amerikába, mekkora az esély, hogy sérülés nélkül megérkezik? Kitámasztják ezeket valahogy?
Te vagy az az amerikaba koltozos emberke aki napok óta ezt kerdezgeti,hogy hogyan tudna magaval vinni amerikaba a fél házat?!?
Leirtuk mar hogy felesleges vele kinlodnod meg annyiba kerulne hogy jobb ha leulsz mielott mondjak az arat!
Butort? MINEK???? Szerinted itt nem lehet kapni?
Kitamasztani???? Ugy megtomik a kontenert, hogy a szajan jon ki a cucc, minek kitamasztani, egy darab gyufa nem tud bent csuszkalni olyan passzosra van pakolva. Gondolod a te arva butorodat beteszik egy kontenerbe es masnak a cucca nem is lesz benne?
Persze lehet ilyen privat kontenert kerni, de az annyiba fog kerulni mint egy elsoosztalyu repulojegy.
Termeszetesen a butort elotte profi koltoztetokkel becsomagoltatod es csak utana viszed a szallitmanyozo ceghez.
Sziasztok, köszi a válaszokat. Nem, egyébként nem én vagyok, aki annyit kérdezgette. :D (de utána nézek, ott mit írtatok)
Nekem egy hete lett érdekes a dolog. 150 éves felújított bútort kellene biztonságosan kivinni, mert aki kiszeretne költözni, vinné magával.
A szallitas sokkal tobbe fog kerulni mint a butor erteke.
Felesleges ilyenekkel probalkozni.
> Persze lehet ilyen privat kontenert kerni, de az annyiba fog kerulni mint egy elsoosztalyu repulojegy.
Nekem 2006-ban mondtak 4-500 000 forintot ha jól emlékszem egy fél konténerre, szerintem 2000 dollárból nem lesz business class repjegy az USÁ-ba de mittudomén...
5-ös
Tartok tőle, hogy a 4-500 ezer csak a tengeri szállításra vonatkozott. Háztól házig cirka duplája lehet. Plusz még a biztosítás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!