Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Volt már valaki úgy Amerikában...

Volt már valaki úgy Amerikában, hogy van oda vissza repjegyem de csak hátizsákos utazásra mennék? Beengednek e estaval vagy kell szállásrólis stb. igazolás? Várom a tapasztalatokat, válaszokat :D

Figyelt kérdés
2016. okt. 7. 17:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Valahol kell laknod. Ha kispénzű turista vagy, akkor is szállásfogalalásodnak vagy valaminek kell lenni, nem alhatsz utcán.
2016. okt. 7. 19:09
 2/16 anonim ***** válasza:
Esta mellett is muszáj megadni egy tartózkodási címet.
2016. okt. 8. 08:51
 3/16 A kérdező kommentje:
Köszi a választ . Nem az utcán szándékozom aludni , csak ilyen "random trip " mikor hova van kedvem menni és aludni.Európát is így jártam be csak ugye itt nem kellett semmi vízum .
2016. okt. 8. 09:47
 4/16 anonim ***** válasza:
Ide viszont kell,aminek a feltetele,hogy valamilyen kulfoldi tartozkodasi cimet meg kell adnod.nincs cím nincs esta ennyire egyszerű
2016. okt. 8. 12:10
 5/16 A kérdező kommentje:
Az elég ha mondjuk mikor utazok arra és az azt követő pár napra megadok címet amit lefoglaltam rendesen és utána csak mikor kint vagyok akkor foglalok és utazgatok ?
2016. okt. 9. 10:05
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem jó, a kint tartózkodásod teljes idejére kell szállásfoglalás. Vagy, ha van kint élő ismerősöd akkor ő is igazolhatja, hogy náluk leszel. Ha nincs más megoldás akkor meg foglalj valamit amit még a foglalás első napján le lehet mondani.
2016. okt. 9. 12:44
 7/16 anonim ***** válasza:
9%
Ha a beleptető tiszt ezt meghallana,higy te hatizsakos turistaskodni akarsz,meg majd ahol radesteledik ktt nezel szallast,be sem engednenek az orszagba hanem a kovetkezo geppel kuldenenek haza!
2016. okt. 9. 14:02
 8/16 A kérdező kommentje:
Nem kell ezt tudni neki :D :D
2016. okt. 10. 09:13
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
De azt tudnia kell, hogy a tartózkodásod teljes ideje alatt hol fogsz tartózkodni.
2016. okt. 10. 14:25
 10/16 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm ! De ezt nem csinálnám de kíváncsi vagyok a véleményekre ! Mi van ha valaki bérel egy lakóautót két hónapra és azzal túrázgat ? :D
2016. okt. 11. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!