Torontoba utazok a nyáron és véleményeket, tapasztalatokat szeretném ha megosztanátok velem az uttal kapcsolatban. Nektek milyen utatok volt Torontoba?
Én Helsinkin keresztül megyek egyedül és eléggé félek az uttol meg a reptéri beengedésről is már hallottam toronroba hogy kiszedhetnek h mért jöttél, kihez jöttél.
Meg az átszállás hogy megy meg ilyenek
Válaszokat előre is köszönöm
szia!
Szép is lenne becsiccsentve érkezek meg vissza is küldenek azonnal :D
kell meghívo levél? az nem csak akkor ha dolgozni megy az ember?
Igen, azt nem irtam hogy mért megyek.
barátnőmhöz megyek látogatóba 1,5 honapra. Végülis nyaralni. Ugy tudom hogy 6honapig nem kell semmi vizum meg ilyenek
Az remek lesz :D remélem semmit sem fognak gondolni :D
Meg az angolom sem olyan jó, szoval nem vagyok felkészülve egy kiadós kikérdezésre :D majd max activity-zek :D
Köszönöm :)
Remélem sehova sem kell bemennem és nagyon beszélgetenem, mert azért annyira nem vagyok biztos az angol nyelvtudásomban h én ott csevegjek :D
Azt nem tudod h kb mennyi kp lehet nálam?
szia ismét :D
Azt is megkérdezhetem hogy beraktátok e vmibe? Csak mert nem 2 orát kell kibirniuk szegényeknek a csomagomban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!