Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Amerikába utaznék? (Többi lent)

Amerikába utaznék? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Amerikába utaznék egy barátnőmmel és ilyen országvégigutazós dologra gondoltunk utcai zenéléssel meg ilyenek. Valaki nem tudja hogy milyen engedélyek kellenek hozzá?

Előrre is köszi :)

2016. szept. 29. 14:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Beutazáshoz ESTA kell. Nem zenélhetsz sehol. Az ESTA-val csak turistáskodhatsz, pénzt nem kereshetsz hivatalosan, így az utcai zenélésre sem kapod meg az engedélyt.
2016. szept. 29. 14:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Meg milyenek?
2016. szept. 29. 15:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Utazáshoz ESTA, minden pénzkereseti tevékenységhez pedig zöldkártya legalább, vagy ennél "magasabb" szintű igazolvány. Ergo a zenélést felejtsd el.
2016. szept. 29. 20:14
 4/6 anonim ***** válasza:

" vagy ennél "magasabb" szintű igazolvány. "

Mi a zöldkártyánál nagyobb igazolvány? Max az állampolgárság!

2016. szept. 29. 20:51
 5/6 anonim ***** válasza:
25%
Az állampolgárság, igen. Mivel zöldkártyája sem lesz soha, gondoltam felesleges kifejteni a többit, nem?
2016. szept. 29. 21:06
 6/6 anonim ***** válasza:

" Az állampolgárság, igen. Mivel zöldkártyája sem lesz soha, gondoltam felesleges kifejteni a többit, nem?"

Én értem mire gondoltál, csak leírtam, mert sokan képtelenek megérteni amit olvasnak, és így terjed el a baromság. lehet pár napon belül lett volna kérdés hogy "mi az új dolog a zöldkártya helyett"

2016. szept. 29. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!