Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Van itt olyan aki Los Angeles-...

Van itt olyan aki Los Angeles-ben él?

Figyelt kérdés
Igazabol mindenre kivancsi vagyok, hogy milyen ott élni, milyenek a szállás árak, milyen az atmoszfera, pozitiv/negativ tulajdonsag?
2016. szept. 22. 10:14
 1/2 anonim ***** válasza:

En csak lazulni voltam ott. De csak jokat tudok mondani, Californiarol,Los Angelesrol, egyedul ami nem tetszett azok az arak.

Szállás 2 hetre egy motelban 2 fore, 1000$, de ennel kevesebbert nem igen talalni, maximum olyant ahol emeletes agyak vannak es egy szobaban 8an vagytok, ha sokan mentek es olcson akartok kijonni ez egy jo opcio.

Auto 2 hetre 400$

Az ottani legkor, haaaat az leirhatatlan, az a lazasag, kozvetlenseg ami az emberekben van nagyon tetszik, mindeki mosolygos,kedves... Az emberek egesz amerikaban ilyenek, de szerintem LA-ban meg erosebben megmutatkozik.

Venice Beachen olyan arcokat lattunk,hogy az hihetetlen. Igazabol ott kinezhetsz barhogyan nem fognak kinezni mert te is csak egy egyeniseg leszel a tobbi kozott. Bar ez is igaz egesz usara hogy nem igen fognak megnezni meg megszolni akar hogy is nezel ki.

Negativkent tenyleg csak az arakat tudom felhozni. Persze ha ott elnek valoszinuleg mashogy latnam.

2016. szept. 22. 16:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Jo hallani. Vagyis olvasni. Hat igen gobdoltam hogy az árak érdekesek.De akkor ezek szerint tenyleg nagyon jo a legkör. Köszi hogy leírtad! :)
2016. szept. 23. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!