Mennyi pénz szükséges ahhoz, hogy Los Angelesben éljek?
Itt le van irva minden: [link]
Ha jol gondolom illegaliskent akarsz kint lenni, ugy hogy a lakas berlesrol szerintem most mondj le. Szobat tudsz berelni de meg az is sokba kerul. Ket honap eloleg+ security deposit is kell ami legalabb $2500-3000-tol indul. (Csak egy sima szoba, nem apartman.) Auto-ra is kell koltened mert anelkul nem lehet meglenni LA-ben ami szinten egy viszonylag nagy kiadas.
Osszefoglalom neked ugy nagy vonalakban:
-Repulojegy $400-500 - ugye meg kell venned visszefele is, hogy be engedjenek az orszagba.
-Szoba berles - $1000 korul ha osztozol a szoban ha nem meg tobb
-Kaucio, biztonsagi letet - $2500-3000
-Auto - $1500-2000 -hasznaltan lehet mar ennyiert elfogadhatot kapni
-Rezsi - $120-150 - legkondi allandoan menni fog
-Etkezes - Havi $300-400 ha nem eszel etterembe csak nagyon ritkan. (McDonals, meg a tobbi gyorsetterem belefer)
-Hirtelen kiadasra is erdemes felretenni amennyit tudsz. Baleset er vagy megbetegszel melyen a zsebedbe kell nyulnod, hogy az orvos egyaltalan rad nezzen. En azt mondom legyen egy $2000-2500 felreteve allandoan.
A minimum wage jelengleg $10.50. Napi 12 ora munkaval meglehet annyit keresni, hogy megtudj elni.
#4, köszönöm szépen a linket és a felsorolást is. Bár nem illegális vagyok, gondolom, úgy se sokkal olcsóbb az élet.
#5, tudom, hogy hülyeség, de elsősorban az időjárás miatt vágyom oda. Ott nincs se hurrikán, se hóvihar.
"Ha jol gondolom illegaliskent akarsz kint lenni, ugy hogy a lakas berlesrol szerintem most mondj le. "
Próbáltad kedves 4-es vagy csak mondod?
Bemész az apartman office-ba, elmondod, hogy hány háló/fűrdőszobás lakást akarsz bérelni, fél évre, vagy egy évre. Irsz egy csekket a depozitról, és az első havi lakbérről, aláirod a szerződést, megkapod a kulcsokat, és költözhetsz.
Lehet CA-ban nem így müködik, de Illinoisban viccen kívül ilyen egyszerű.
Kedves #7-es.
Kaliforniaban elek tisztaban vagyok, hogy mennyibe mibe kerul. A javaslat arra vontakozott, hogy ketsegeim vannak a felol, hogy 18 evesen erettsegivel tud annyi penzt megtakaritani majd megkeresni ami eleg egy lakas berlesehez Los Angelesben. Az anyagiakat figyelembe veve ajanlottam a szoba berseleset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!