Aki kiment USÁ-ba dolgozni jogi diplomával, milyen munkát tudott találni?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy a diplomát lehet honosítani,de csak alapképzésnek fogadják el#jogász-usa
2016. szept. 12. 02:06
1/7 anonim válasza:
Nagyon komplikalt a dolog. Akit en ismertem, "paralegal"
munkahoz tudott jutni, az is csak nehany ev utan sikerult.
2/7 anonim válasza:
Az USAba nem lehet csak ugy kimenni dolgozni.
3/7 anonim válasza:
Olyan bonyolult és hosszadalmas folyamat a honosítàs, ès az sem 1 az 1-ben megy a jogrendszer eltèrései miatt, hogy érdesebb itt elvégezni a jogàsz kèpzést.
4/7 anonim válasza:
"Akit en ismertem, "paralegal" munkahoz tudott jutni, az is csak nehany ev utan sikerult."
Basszus, hát az elég szívás... a paralegal munkásokat pár hónapos tanfolyamon képzik. Lélektelen aktatologató meló... de nem keres rosszul legalább.
5/7 anonim válasza:
Igen, tudom hogy vannak helyek ahol eleg egy tanfolyamot vegezni, de vedd figyelembe hogy egy kulfoldit nem szivesen alkalmaznak, akkor se ha legalis, amig nem szerez amerikai tapasztalatot. Ha nincs szerencsed, az eltarthat egy darabig.
6/7 anonim válasza:
"de vedd figyelembe hogy egy kulfoldit nem szivesen alkalmaznak, akkor se ha legalis, amig nem szerez amerikai tapasztalatot."
Persze én értem ezt, és tudom, hogy ez a realitás, de basszus: keményen tanulsz 5 évet a jogi doktorátus megszerzéséért, és ahelyett, hogy itthon lenne egy jól fizető karriered elmész amerikába paralegalnak... ehhez azért nagyon desperet-nek kell lenni.
7/7 anonim válasza:
Mondani szokás: van buta zsidó is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!