Ha elvégzem a jogi egyetemet, akkor egy Mo. -on megszerzett jogi diplomával hogyan lenne lehetőségem Ausztráliában élni/dolgozni?
Figyelt kérdés
Persze tisztában vagyok vele, hogy minden országnak megvan a maga jogrendszere, de valamilyen módja csak van, hogy kint dolgozhassak és élhessek, nem ? :)2010. máj. 22. 15:24
1/5 anonim válasza:
Van, de ha jól tudom az, hogy ott újra kell járnod az egyetemet, nem fogadják el a diplomádat és nincsenek különbözeti vizsgák se mint néhány országban. És nem is hiszem,hogy kapnál hozzá vízumot. Szóval ha pontosan ezt szerenéd akkor ott csináld a sulit, csak előbb nyerd meg a lottót. :(
2/5 anonim válasza:
Én is úgy tudom, hogy rendőrnek, jogásznak, ilyeneknek külföldön szakmájukban elhelyezkedni szinte lehetetlen, pláne itthoni diplomával. Valószínű nem csak pár törvény van, ami máshogy működik mint nálunk... :S
3/5 anonim válasza:
Jogi diplomát biztos nem fogadják el... Sőt újonc jogászként egy idegen országban, még ha ott végzel is?! Hát nem egy álom..
Legyél mérnök, orvos, végezz bármiyen természettudományos szakot és tied a világ!!
4/5 anonim válasza:
Annyi esélyed van itthon megszerzett jogi diplomával kijutni és letelepedni, mint kaputelefonon felhívni Tokiót.
5/5 anonim válasza:
Élni: Ha hozzámész egy gazdag ausztrál pasihoz. lesz vízumod dolgoznod meg nem kell, más igazán használható megoldás nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!