Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Munkavállalási vizum ukrán...

Munkavállalási vizum ukrán állampolgárnak Amerikában?

Figyelt kérdés
Megkaptam a munkavallaloi vizumomat Amerikaba. Egyik ismerosom ukran allampolgar, o is igenyelte. Regen egyutt dolgoztunk, de igazsag szerint nem szeretnek vele ujra egy helyen melozni. Elegge iszakos, szeret lopni, es nagyon alszent! Kerdesem, hogy milyen eselyei vannak megkapni Amerikaban az egy eves munkavallaloi vizumot? Ugy ertesultem, hogy nekik nem szivesen adnak! Nem szereteknek vele egy evig egy levegot szivni - ismet! Aki esetleg tud informacioval szolgalni, megkoszonnem!
2016. aug. 10. 22:15
 1/7 A kérdező kommentje:
Annyit meg hozzatennek, nem transit visarol van szo!
2016. aug. 10. 22:18
 2/7 anonim ***** válasza:
50%

A munkavallaloi vizumot a munkaltatod (es szponzorod) intezi, tehat a kerdesed kamu, onnantol, hogy "o is megigenyelte". Ti nem tudjatok megigenyelni a munkavallaloi vizumot, csak es kizarolag a munkaado, de kotve hiszem, hogy a te szakmad olyan hianyszakma lenne, ami miatt bevallal a munkaltato egy hosszu procedurat es egy valag penzt aldoz rad.

Amugy az ukranokat tizenotszor jobban lecsekkoljak, mert tul sok kozottuk az itt lebukott bunozo, meg ha hazassagot kotnek, akkor is.

2016. aug. 11. 02:35
 3/7 anonim ***** válasza:
2-es valaszolo jol leirta. Nem lesz konnyu, es a munkaltatod se fog bele penzt fektetni. A kelet-europaiakat nagyon atvizsgaljak meg ma is. Annak idejen en is nagyon nehezen kaptam vizumot, pedig nem dolgozni jottem, csak elakartam hagyni Yugoslavia-t, mert belefaradtam a haboruba. Azota itt elek, de sok minden tortent mar, hogy itt maradhassak.
2016. aug. 11. 14:52
 4/7 A kérdező kommentje:

:D :D :D :D :D Eloszor is, nem en igenyeltem a vizumot, hanem a kinti munkaltato, akinek az europai ugyvedje intezte nekem az egeszet! Nem en allitottam be az amerikai nagykovetsegre, hogy "he yankee, dobaljal mar meg egy vizummal" Tehat ne legyel mar ilyen okos! Az "igenyles" szot arra hasznaltam, hogy az ukran illeto, akivel volt balszerencsem egyutt dolgozni, szinten ugyan arra a munkara jelentkezett, es ugyan ott akar dolgozni, ahol en is! Nem tudom, hogy igenyt tartanak ra vagy sem, probaltam mar erdeklodni, hogy Europabol milyen nemzetisegekre szamithatok, de a kozvetito, akivel a kapcsolatot tartom erre a kerdesemre nem hajlando reagalni, mindossze annyit, hogy meg varnak a fejlemenyekre!

Dolgoztam mar egyutt ukranokkal, oroszokkal, folyamatosan azt hallgattam toluk, hogy milyen draga a vizum, milyen nehezen kapjak meg, Torokorszagba en 2 het alatt (!) megkaptam a vizumot, ok allitolag 500 dollarert 4 honap alatt. De az Torokorszag, es tudom, hogy nem Amerika!!! Tehat bizom benne, hogy ha mar oda ilyen korulmenyekkel kapnak vizumot, mi lehet Amerikaban?

Egyebkent koszi a derogalo es lekicsinylo valaszodat! Es koszi, hogy igy latatlanban ugy veled, hogy en olyan semmirekello, alja proli vagyok, aki nem erdemli meg, hogy 1 evig Amerikaban dolgozzon! A szavaidbol csak annyit jon le, hogy savanyu a szolo, amiert en igen, ellenben te nem kaptal vizumot!

2016. aug. 11. 19:32
 5/7 anonim ***** válasza:
10+ eve u.s. allampolgarkent kicsit tobbet tudok a munkavallaloi vizumok osztogatasarol mint te. Es ugy erzem, az a bizonyos szolo neked lesz savanyu. Nagyon.
2016. aug. 12. 01:29
 6/7 A kérdező kommentje:
Ha ekkora jogi tudor vagy te az usa-ban, akkor igazan a kerdesre valaszolhatnal, mert arra bezzeg nem tudsz hasznalhato valaszt adni! Tolem megkerdezne barki, hogy az orszagokban, ahol eddig dolgoztam es eltem, kikhez hogy viszonyulnak, regenyt tudnek irni! Fogalmam sincs, hogy Amerikaban mi a helyzet, ugyanis mindossze turistakent jartam eddig ott!
2016. aug. 12. 14:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Megirtam.

Az ukranokat tizenotszor jobban lecsekkoljak, mert tul sok kozottuk az itt lebukott bunozo, meg ha hazassagot kotnek, akkor is, szazszor jobban leellenorzik.

2016. aug. 13. 03:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!