Tudom hogy zöldkártya kell elsősorban és azon gondolkoztam már hogyan lehetne munkával pl nővérként kimenni csak az nagyon hosszú idő mire nővér leszek. Olvastam előző válaszokat ahol voltak olyanok akik házasság útján jutottak ki és legálisak. Tőlük szeretném igazából megkérdezni hogy hogyan találkoztak amerikai állampolgárságú párjukkal? Akik tudnának segíteni örülnék neki. Nem kamu szerelem nélküli házasságot akarok csak jó lenne tudni hogy hol vagy hogyan tudnék találkozni amerikai állampolgárságú emberekkel?
2010. ápr. 17. 18:35
1/6 anonim válasza:
Szia! Éltél már ott ? akár rövid ideig is ?
Mert ha nem akkor elöször próbálj ki vmilyen programot. Nem 1 ismerősöm pl. igy maradt kinnt. Ott ahol dolgoztak találkoztak a párjukkal és hogy amerikába marathassanak elvették őket feleségül. :)) no vhogy igy ....
2010. ápr. 18. 21:27
2/6 anonim válasza:
En hazassag altal jottem ki. A ferjemmel nem az USA-ban talalkoztunk. Egyebkent interneten beszeltunk eloszor, igy kezdodott. Szerintem is vagy vmilyen vizumon szetnezel eloszor es ugy talalkozol az igazival vagy pl. a neten ismerkedtek meg vagy egy masik orszagban. Akiket ismerek magyarokat, sokan babysitternek jottek ki es azalatt ismerkedtek meg a parjukkal...de szerintem az nem jo, hogy igy specifikusan keresel part, mert mi van, ha szamodra az igazi nem amerikai allampolgar? A zoldkartyaert meg nem erdemes belemenni egy hazassagba. Nagyon ellenorzik es egyebkent is csak elszurnad vele az eletedet. Azzal hazasodj meg, akit szeretsz es tudsz vele elni. Ne gorcsolj ra, mert addig nem tudod megtalalni a neked valot.
2010. ápr. 19. 18:34
3/6 anonim válasza:
Szerintem az USA-ban könnyű szerelembe esni :) Varázslatos minden..
2010. ápr. 22. 16:27
4/6 anonim válasza:
Azt írod, hogy "nem kamu, szerelem nélküli házasságot akarok" !!!
Hanem???
Csak éppenséggel, előtte meghatározod a kritériumait annak, hogy kibe akarsz majd "beleszeretni"...
Azaz külföldi legyen, azon belül is amerikai és nyilván, hogy csóróba nem fogsz "beleszeretni" majd.
A lényeg, hogy egy tehetős amerikait keresel.
Ezt "magyarul" azt jelenti, hogy te egy kis számító prostituált vagy.
2010. jún. 21. 07:00
5/6 anonim válasza:
utolsónak:
Most miért ne reménykedhetne, hogy pont egy ilyenbe lesz szerelmes ?! Miért te itt nem szabod meg, hogy a párod legyen xy éves, ne legyen túl kövér stb.., ne legyen ostoba, legyen munkája, akarjon gyereket -esetleg ne, házasság vagy komolytalan kapcsolat, hasonló érdeklődés..
Ne mondd, hogy te neked nincsenek kritériumaid?? Ha valakivel le akarja élni az életét, nyugodtan mondhatja azt, hogy ez legyen Amerikában, egy rendes amerikaival.. Nem lehetetlen mert rengetegen csinálják!!
2010. jún. 21. 10:06
6/6 anonim válasza:
07:00: gondold mar vegig, hogy milyen butasagot mondtal. Mindenkinek vannak kriteriumai. Lehet, hogy valaki barna szemu, barna haju ferfit preferal, mig mas elvarja, hogy legyen diplomaja, legyen magas, legyen munkaja, legyen apolt... mig megint mas kulfoldire vagyik. Ez miert baj? Neked talan nincsenek elvarasaid?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!